Жінки, які визнали свою полігамну природу, з головою поринають у світ задоволення. Вони знаходять радість там, де, на їх думку, не зможуть відчути докорів сумління. А після всього, що сталося, повертаються до свого рідного "порту".

Часто, дівчата зраджують по-чоловічому, або якщо точніше, то за такими же традиційними моделям, як і чоловіки. Про це стало відомо завдяки нещодавнім дослідженням провідних психотерапевтів та сексологів.

За словами соціологів, сексуальні зв'язки жінок протягом останніх двох десятиліть стали спонтаннішими, особистісними, і все менший вплив на них здійснюють моральні табу.

Опитування, проведене дослідниками в 2005 році, показало, що у 18% заміжніх жінок і 22% одружених чоловіків була хоча б одна пригода "на стороні" протягом року.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Чоловіки зраджують частіше жінок, тому що ними рухає насамперед бажання отримати фізичне задоволення. Любов в цій гонці — не головний трофей. Вся справа в інстинктах, гормони, нові враження та відчуття.

"Чоловік миттєво оцінює жінку як сексуальний об'єкт, його бажання виникає без попередніх переговорів, — пояснює відомий сексолог Ірина Панюкова. — Жінкам потрібен час: вони запрограмовані на тривалі, стійкі відносини та несвідомо оцінюють, чи буде чоловік надійним чоловіком і батьком".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в нашому суспільстві існує безліч стереотипів щодо неодружених чоловіків. Один із таких стереотипів свідчить про те, що чоловік до 30-ти років повинен відбутися в житті і обзавестися сім'єю.

Якщо не дітьми, то хоча б сталими стосунками. Так з яких же причин представники сильної статі залишаються самотніми після того, як переступили 30-річний рубіж?

Варто нагадати, що 72-річний гуморист Євген Петросян, про чий шлюборозлучний процес говорять уже кілька тижнів, не став обмежуватися однією коханкою.

Так, в соціальних мережах артистові приписують роман з 29-річною помічницею Тетяною Бурхановою, однак з'явилася інформація про те, що до особистого життя Петросяна дівчина насправді не має ніякого відношення.

Нагадаємо, кодекс пристрасної коханки: 6 правил, які зроблять твій інтим запаморочливим.

Як повідомляв Знай.uа після зради Мурата Лорак несподівано порушила мовчання.

Знай.uа писав, коханка Нємцова накупила квартир в Києві і опанувала нову професію.