Популярний співак Джастін Бібер та його дружина Хейлі Болдуін прийняли рішення не підписувати шлюбний контракт. Пара вирішила, що їм не потрібен документ, який захистить їх статки в разі розлучення.

Бібер і Болдуін таємно одружилися 13 вересня. Вони вирішили узаконити свої стосунки в одному з судів Нью-Йорка. При цьому пишна весільна церемонія також входить в плани знаменитої парочки. Джастін і Хейлі вже зайнялися підготовкою.

Інсайдери повідомляють, що пара може піти до вівтаря вже в 20-х числах вересня. З'явилася інформація, що церемонія пройде на території будинку музиканта в Онтаріо Канади.

За попередньою інформацією, церемонія буде закритою для преси, а клятвами пара обміняється в колі найближчих друзів і родичів.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Також інсайдери розповіли, що під час походу в суд Нью-Йорка пара вирішила фінансові питання. Джастін Бібер і Хейлі Болдуін не хочуть укладати шлюбний контракт, оскільки співак вважає, що це буде проявом недовіри до його обраниці. При цьому стан артиста оцінюється в 265 мільйонів доларів, а заощадження моделі досягають 3 мільйони.

Раніше повідомлялося, що в світі стало менше ще на одного зіркового холостяка - американський співак Джастін Бібер хоче з моделлю Хейлі Болдуін.

13 вересня знаменита пара Джастін Бібер і Хейлі Болдуін відвідали міський суд у Нью-Йорку, де видають свідоцтва про шлюб.

За словами джерела, молоді переступили поріг суду, тримаючись за руки, і були дуже схвильовані. При цьому Джастін Бібер був дуже емоційний, він навіть заплакав і в якийсь момент зізнався своїй нареченій, що не може дочекатися, коли одружується на ній.

Нагадаємо, Джастін Бібер одружився. У Селени Гомес померла остання надія.

Як повідомляв "Знай. ua", Бібер призначив дату весілля з Болдуін. Американський поп-виконавець Джастін Бібер і його кохана модель Хейлі Болдуін оголосили про радісну подію.

"Знай. ua" писав, що наречена Бібера показала розкішне кільце.