У мережі з'явився уривок із майбутнього сезону "Сімпсонів", у якому Гомер критикує фільми DC.

"Кожного разу, коли я бачу логотип DC, я зазвичай засинаю", - говорить Гомер Сімпсон.

"Імовірно, у нових серіях буде камео Галь Гадот", - прокоментували фанати і додали, що фраза Гомера є прозорим натяком на зміст майбутніх серій.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, компанія Netflix представила трейлер довгоочікуваної мульт-прем'єри від творця "Сімпсонів" та "Футурами" – серіал під інтригуючою назвою "Розчарування".

Відеоролик вже доступний на YouTube-каналі компанії.

Режиссер Метт Гроцнінг у новому творінні показав проблеми, з якими люди стикають й у реальному житті.


Як писав раніше Знай.ua, нещодавно почалася робота над продовженням повнометражного мультфільму "Сімпсони".

11 років тому глядачі побачили на екранах першу частину легендарного мультфільму. Зараз фанати Гемера і його сімейства гадають, стане одним з героїв сиквела знаменитий свин-павук, чи ні.

Цю інформацію повідомляє видання Wall Street Journal.

Студія Fox вже вигадує нові пригоди Гомеру, Марджу, Барту, Лізі та іншим улюбленим героям. Крім того, в розробці знаходиться анімаційний фільм Burger bob's і гібридний — Family Guy.

Перша частина "Сімпсони в кіно" з'явилася в 2007 році. Тоді творці фільму хотіли змусити глядача задуматися над проблемами навколишнього середовища.

Гомер Сімпсон забруднює озеро Спрінгфілда свинячими випорожненнями, після чого місто опиняється в карантині. Владі доводиться накривати населений пункт гігантським куполом, а мешканці стають відокремленими від зовнішнього світу.

The Simpsons Movie зібрав у прокаті понад півмільярда доларів. Це найкасовіший мультфільм з усіх, які створювали на основі телесеріалів.

Ключові подробиці сюжету сиквела компанія Fox поки не розкриває.


Також Знай.ua писав про те, що у Сполучених Штатах відкрили супермаркет-близнюк з "Сімпсонів". Точна копія магазину Kwik-E-Mart, за інформацією місцевого відділення телекомпанії CNN, почала діяти в місті Міртл-Біч штату Південна Кароліна.