Астрологи упевнені, що тривалість життя людини безпосередньо залежить від того, під якою зіркою вона народилась. Адже ще здавна, люди були впевнені, що на їх здоров'я впливають саме небесні світила, а тривалість та доля вже наперед закладена творцем.

Отже, хто зі знаків Зодіака відрізняється довголлітям:

Овни


Незважаючи на те, що Овни сильно піддаються різним стресам, все ж астрологи віщують їм довгу долю, а саме до 80 років.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тельці

Не менш тривалим життя віщують і цим представникам зодіаку І, незважаючи на не зовсім правильний спосіб життя, вони зможуть прожити до 80-82 років.

Близнюки


В цьому знаку Зодіаку здоров'я та тривалість життя прекрасної половини людства краще, ніж чоловіків. Так, жінки Близнюки зможуть дожити до 85 років, а ось чоловікам зірки пророчать у середньому 78.

Раки


Тривалість життя цього знака Зодіаку довге, нем енше 73 років. Але, якщо ж вони не будуть стежити за своїм здоров'ям, це може негативно познатитися на довголліті.

Леви


Незважаючи на серйозні захворювання Левів, якщо вони правильно за собою доглядають, то спокійно зможуть дожити до 75 років.

Діви


Особливим здоров'ям мають представники знаку Зодіаку Діва. Саме тому, вони зможуть дожити до 80 років.

Терези


Хоча терези не можуть похвалитися довголлітям, як деякі інші знаки, все ж, якщо вони правильно будуть за собою доглядати, то зможуть ще не на багато продовжити життя, приблизно до 77 років.

Скорпіони


Досить-таки коротке життя зірки приготували для Скорпіонів. В середньому їх тривалість життя становить 60-62 роки. їх убивають стреси та шкідливі звички.

Стрільці


Багато різних захворювань мають Стрільці, тому, у випадку якщо вони будуть правильно стежити за здоров'ям, зможуть прожити до 70 років.

Козероги


Не менше хвороб мають і Козероги, правда вони мужньо можуть їх переносити, тому і доживають до 80 років.

Водолії


Дуже легко притягують до себе хвороби Водолії. Тому довголлітя соже залишитись мріями, середня тривалість життя цього знака Зодіаку не така вже й мала - 72 роки.

Риби


Найболючішим знаком Зодіаку вважаться Риби. Тому побачити старість вони зможуть, якщо будуть уважно ставитися до свого здоров'я. І тоді щасливо відзначать своє 75-річчя.

Нагадаємо, ці знаки Зодіаку створять проблему і скандал з нічого.

Як раніше повідомляв Знай.ua, астрологи розповіли, що підготували зірки всім знакам Зодіаку.

Раніше портал Знай.ua писав, що опубліковано рейтинг ідеальних дружин за знаком Зодіаку.