Вульгарне демонстрування свого "мачизму" в транспорті та інших громадських місцях вирішили зупинити в Петербурзі, до того ж вельми оригінальним чином.

Феміністка Анна Довгалюк опублікувала на YouTube відео, яке демонструє, як вона покарала петербурзьких чоловіків за непристойну поведінку.

На початку відео активістка поскаржилася на проблему менспредінгу (чоловіче розсування ніг в громадському транспорті, - ред.).

"Менспредінг - це акт гендерної агресії і відвертої неповаги до жінок, які знаходяться поруч", - впевнена вона.

З цієї причини феміністка вирішила "охолодити запал" менспредерів і позначити їх спеціальною міткою.

Для цього дівчина змішала 30 літрів води з шістьма літрами відбілювача та розлила розчин, який виїдає колір тканини, залишаючи незмивні плями на одязі, по пляшках.

Озброївшись таким своєрідним пристроєм для "відбілювання паху", Анна спустилася в петербурзьку підземку і стала виливати його менспредерам саме на цю область.

На відео показані десятки жертв активістки. Чоловіки дивувалися і злилися, вибивали пляшку з рук дівчини і хапали активістку за плечі.

Про більш серйозні наслідки акції Довгалюк не повідомляє. Натомість вона пригрозила московським і казанським менспредерам.

"Ви наступні!" - пообіцяла активістка.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

Нагадаємо, в різних містах України набирає популярності новий жіночий рух – Evalution. Активістки насамперед виступають проти секс-туризму.

Як повідомляв портал "Знай.ua", активістки Femen пообіцяли революцію у своїх рядах.

Також "Знай.ua" писав, що активістка жіночого руху Femen показала Папі Римському, як годувати дитину. Такий своєрідний протест був спрямований проти католицької церкви, засуджуючи її позицію щодо абортів, спільноти ЛГБТ та насильства щодо жінок.