1. Цінуйте свої зусилля. Вже сама готовність зрозуміти, в чому ви сильні, а чого слід приділити більше уваги, робить вас сильним человеком. Для цієї вправи вам знадобиться внутрішня витримка. Не забувайте підбадьорювати себе і пам'ятайте, якою ви прекрасна людина.

2. Записуйте все, що ви робите. Щоб визначити свої сильні і слабкі сторони, згадайте заняття, в яких ви часто берете участь або від яких отримуєте найбільше задоволення. Протягом тижня записуйте всі дії, які ви робите протягом кожного дня, оцінюючи їх від 1 до 5 за шкалою одержуваного задоволення.

3. Перейдіть до переоцінки своїх цінностей. Часом досить важко розпізнати свої сильні і слабкі сторони, не визначивши перед цим свої основні життєві цінності. Під “цінностями” розуміються переконання, які формують ваші думки про себе, про інших людей і про навколишній світ. Вони складають основу вашого підходу до життя.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

4. Вивчіть свої відповіді на предмет присутності певного шаблону.Після переоцінки своїх цінностей пошукайте у своїх відповідях наявність схожестей. Наприклад, ви захоплюєтеся Біллом Гейтсом і Річардом Бренсоном за їх підприємницьку жилку і креативність.

5. Визначте, чи не йде ваше життя врозріз з вашими переконаннями. Іноді люди виявляють свої недоліки, коли з якоїсь причини їх життя не збігається з їх основними цінностями. Життя у згоді зі своїми цінностями зробить з вас конгруэнтную особистість, що, в свою чергу, підвищить ваше почуття задоволеності і успіху.

Нагадаємо, що астрологи упевнені, що тривалість життя людини безпосередньо залежить від того, під якою зіркою він народився. Адже ще здавна люди були впевнені, що на їх здоров'я впливають саме небесні світила, а тривалість і доля вже наперед закладена творцем

Як повідомляв портал Знай.uа, ім'я впливає на долю людини, впевнені астрологи. Тому, на їх думку, правильна характеристика імен і розуміння їх сумісності можуть розповісти про відносини дуже багато.

Також портал Знай.uа писав, що редакція Clutch довідалася в астрологів, що обов'язково потрібно зробити восени 2018 року кожному знаку Зодіаку. Подробиці читайте матеріалі.