Еротичний гороскоп на 28 вересня Овен

Не забувайте, що у відносинах дуже важливі розуміння і турбота, тому проявляйте більше цих почуттів до партнера. Це допоможе вам в сексуальних відносинах.

Еротичний гороскоп на 28 вересня Телець

Сьогодні ваша ерогенна зона - це живіт, але не через їжу. Навпаки вам краще побути трохи голодним, щоб більше кусати партнера, а він нехай пестить ваше пузико.

Еротичний гороскоп на 28 вересня Близнюки

У вас сьогодні дуже винахідливий партнер, який захоче довгих ігор в ліжку. Так що запасіться терпінням і не розслабляйтеся, йому теж потрібна ласка.

Еротичний гороскоп на 28 вересня Рак

Щоб зміцнити ваші відносини, сьогодні вам потрібно зайнятися чим-небудь разом. І не думайте про банальщину, краще створіть собі спільний проект на цілий день.

Еротичний гороскоп на 28 вересня Лев

Левам потрібно сьогодні довше покайфувати, адже сьогодні ваша чутливість просто на межі, і ви будете отримувати подвійне задоволення.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Еротичний гороскоп на 28 вересня Діва

Сьогодні ви зробите все, щоб принести задоволення вашому партнерові. А щоб він відповів вам взаємністю, вам потрібно зробити дещо особливе. І ви знаєте що це, просто згадайте.

Еротичний гороскоп на 28 вересня Терези

Сьогодні ви будете так само сильно бажати свого партнера, як і в момент зародження відносин. Сьогодні ви знову начистите покриту пилом пристрасть, до блиску.

Еротичний гороскоп на 28 вересня Скорпіон

Не кажіть прямо Скорпіонам, що секс сьогодні дуже потрібен, вони захочуть відпочити після довгого тижня. Краще підійміть їм настрій якоюсь милою дрібницею і вони самі прийдуть підлещуватися.

Еротичний гороскоп на 28 вересня Стрілець

Ваш партнер сьогодні буде меланхоліком, тому вас чекають філософські розмови замість сексу. Не тисніть на нього, краще постарайтеся зрозуміти партнера через бесіду.

Еротичний гороскоп на 28 вересня Козеріг

Якщо сьогодні ви хочете зачати дитину, то день ідеальний. Якщо ж ні, то подумайте про додаткову контрацепцію.

Еротичний гороскоп на 28 вересня Водолій

Сьогодні ваша любовна гра буде тільки інтелектуальною. Вам доведеться багато вгадувати загадок тіла і бажань партнера. А йому потрібно буде зробити те ж саме.

Еротичний гороскоп на 28 вересня Риби

Попросіть партнера розповісти про всі незабутні ночі і дні в насолоді не з вами. Так ви більше дізнаєтесь, що йому подобається, так що не ревнуйте. Зараз-то він з вами.