1. Випромінюйте позитив мовою свого тіла. Вираз обличчя, поза, а також тон голосу можуть впливати на те, як вас сприймають інші люди. Використовуйте мову тіла, щоб створити в людей позитивне перше враження про себе та здатися їм більш товариським і контактною людиною.

2. Самі підходите до людей. Вам може виявитися важко подолати свій страх перед спілкуванням і підійти до кого-небудь, але це не тільки найкращий спосіб стати більш товариською людиною, але і спосіб одночасно стати більш відкритим для спілкування. Незважаючи на всю парадоксальність, якщо ви продемонструєте своє бажання підійти до кого-небудь і представитися, це допоможе іншій людині розслабитися. У свою чергу, у вас може виникнути розмову, а ви відчуєте себе впевненіше.

3. Заведіть розмову. Ви можете допомогти собі стати комунікабельнішою, якщо навчитеся заводити розмову в будь-якій ситуації. Спочатку вам буде важко, але чим частіше ви будете так робити, тим легше вам буде ставати, і ви будете здаватися розкутіше. Початок розмови з вашої сторони подає сигнал іншим людям про те, що ви відкриті, товариські і контактні.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

4. Користуйтеся прийомами для зняття напруги. Перебуваючи в компанії нових знайомих або старих друзів, ви можете відчувати деяку тривогу з приводу того, яким чином приєднатися до їхньої розмови або активності.

5. Представтеся. Дозвольте людині чи групі людей дізнатися, хто ви такий, навіть якщо ви раніше вже зустрічалися. Це підкаже людям, що ви є контактною людиною і відкриті для бесіди.

Нагадаємо, що астрологи назвали 4 знака Зодіаку, які часто можуть не виправдовувати жіночих очікувань. Вся справа в тому, що чоловіки цих знаків Зодіаку відрізняються великою кількістю слабкостей, ніж інші.


Як повідомляв портал Знай.uа, характер жінки безпосередньо залежить від її знака Зодіаку. А ще більше від знаку Зодіаку залежить, чи зможе вона досягти свого і наполягти на своїй точці зору. Астрологи розповіли, що існує п'ять жіночих знаків Зодіаку, які завжди досягають того, чого вони хочуть.


Також портал Знай.uа писав, що астрологи упевнені, що тривалість життя людини безпосередньо залежить від того, під якою зіркою він народився. Адже ще здавна люди були впевнені, що на їх здоров'я впливають саме небесні світила, а тривалість і доля вже наперед закладена творцем.