Гороскоп на 29 вересня Овен

Сьогодні ви будете битися в двері, навіть головою, але потім виявите, що вони і не були замкнені. Так що не впадайте в паніку і краще подивіться ще раз, в який бік вони відкриваються.

Гороскоп на 29 вересня Телець

Сьогодні вранці ви не будете впевнені у власних силах. Але не мучтеся, навіть якщо ви не знаєте, чим себе зайняти, вам все одно будуть легко вдаватися всі справи.

Гороскоп на 29 вересня Близнюки

День трохи небезпечний для особистих відносин. Слідкуйте за тим, що ви говорите і що робите. І будьте обережнішими при спілкуванні з дорогими людьми.

Гороскоп на 29 вересня Рак

У цей день ви особливо підозрілі. Швидше за все ви перебільшуєте, але частина вашої підозрілості може бути виправдана.

Гороскоп на 29 вересня Лев

Сьогодні вам обов'язково потрібно щось змінити. По-іншому день виявиться занадто нудним для вас.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Гороскоп на 29 вересня Діва

Чим менше зусиль ви будете докладати для успіху вашої справи, тим краще все для вас складеться. Прикладете занадто багато і взагалі нічого не вийде.

Гороскоп на 29 вересня Терези

Те, що вам дуже вже подобається якась людина, призведе до того, що ви дасте їй занадто багато. Вам потрібно більше думати головою.

Гороскоп на 29 вересня Скорпіон

Чим раніше сьогодні ви закінчите займатися справами, тим краще. Адже хорошого результату вони все одно не дадуть, а ви тільки втомитеся.

Гороскоп на 29 вересня Стрілець

Будьте добрішими і чуйнішими. Більше уваги звертайте не тільки на людей навколо вас, але і на весь світ. Адже він такий красивий.

Гороскоп на 29 вересня Козеріг

Велика ймовірність, що над вами сьогодні посміються. Якщо сприймете це занадто болісно, то доставите кривдникові просто неймовірне задоволення.

Гороскоп на 29 вересня Водолій

Нарешті ви можете відпочити і спланувати своє життя, не забувайте додати в план і розваги. Інакше, яке ж задоволення ви тоді отримаєте від вихідних?

Гороскоп на 29 вересня Риби

Радійте, сьогодні світ стане, як у ваших мріях, хіба що не літають навколо райдужні єдинороги. Але це ненадовго, так що використовуйте подарунок для себе.