Два хлопця вирішили вночі вивчати ліс. Озброївшись камерою, вони пішли до дрімучих заростей. На шляху дітям траплялися жаби, вужі та інші нічим непримітні мешканці лісу, але раптом хлопці помітили щось дуже дивне.

При бажанні ближче розглянути незвичайного звіра, діти з переляку кинулися у напрямку будинку.
Повернувшись додому, хлопці переглянули відео, камера була постійно включена протягом всієї нічної прогулянки. І дійсно, об'єктив засняв жахливе створіння.

На ролику можна побачити дивний силует, що з'являється із-за дерева. Після зіткнення з ним діти в страху кинулися бігти. За їх словами, це була істота, схожа на людину з відкритим ротом, але з нелюдськими зубами. Вони назвали його людиною-вовком. Ролик завантажили на "Ютуб", і коментатори зійшлися на тому, що виглядало це дійсно моторошно.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Чому діти самі були вночі у лісі? Де були їхні батьки? Ось у чому головне питання! Чому дітям дозволено самим вночі досліджувати небезпечні місця? Батьки цих дітей повинні відповісти у відповідних органах. А що до обортня - нехай з ним розбираються експерти з питань потойбічного світу.

"Знай.ua" стало відомо: містична Нібіру знищить Землю: названа дата Судного дня. Вчені по всьому світу б'ють тривогу з дивною активності на поверхні Сонця. За допомогою сучасних технологій дослідникам космосу вдалося встановити, що на зірці з'явилося нове пляма, продовжує збільшуватися з кожним днем. Ця аномалія вже встигла викликати сильні магнітні бурі 10 і 11 вересня, але їх потужність з часом буде тільки зростати.

"Знай.ua" раніше писав по темі: смертельна небезпека: мільйон людей терміново евакуювали. У США оголосили масову евакуацію близько мільйона людей найближчим часом мають переселити в безпечні місця. Все через смертельної загрози. Надпотужний шторм, який насувається на штату Південна Кароліна, змусив владу піти на крайні заходи.