Осінь це не тільки стильний кардиган, модні черевики і особливий теплий макіяж. Зачіска також має величезне значення. Але найчастіше в дощову осінню погоду важко зберегти стильну укладку.

Але це не привід зав'язати банальний хвіст і забути, як мінімум, на три місяця про красиві та вишукані зачіски.

Ми покажемо прості укладки, які зроблять вас стильними і бездоганними навіть у дощову погоду.

Такі зачіски займуть у вас не більше 10 хвилин. І вони ідеально підходять на довге волосся, для яких так складно придумати гарну укладку в погану погоду.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Низький хвіст

Щоб він не виглядав занадто просто і банально, варто додати трохи об'єму, або накрутити легкі хвилі. Замість гумки можете закріпити хвіст атласною стрічкою чи хусткою.

Коса

З допомогою утюжка накрутіть недбалі локони і збийте їх пальцями, а після заплетіть вільну косу.

Така зачіска зараз дуже стильна і користується популярністю серед голлівудських красунь.

Пучок

На випадок, якщо немає часу збиратися і укладати волосся. І пам'ятайте – чим більш недбало, тим краще.

Шовкова хустка

Зберіть волосся, зафіксуйте гумкою, а зверху закріпіть хустку – обв'яжіть його навколо хвоста або закрутіть джгутом, щоб сформувати пучок.

Аксесуари

На сьогоднішній день існує безліч аксесуарів, які здатні створити диво з вашим волоссям. А якщо хочете зробити образ більш ошатним – додайте шпильки, шпильки або інші прикраси для волосся. Найкраще вони виглядають на локонах, але ви можете прикрасити ними навіть звичайний хвіст.

Нагадаємо, модниці постійно придумують щось нове, щоб прикрасити себе, але часто їх фантазія переходить всі межі розумного. Якщо раніше представниці прекрасної половини людства часто живі квіти вплітали у волосся, то цього разу в хід пішли цілі букети, які деколи досягають метра у висоту.

Як повідомляв портал "Знай.uа" стилісти розробили ряд зачісок, які зможуть візуально скоректувати великі щоки.

Також "Знай.uа" писав, це кращі зачіски для вишуканих леді.