62-річний Том Хенкс здивував зовнішнім виглядом. Актор перевтілився у ведучого надпопулярного американського шоу.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, відома американська кінокомпанія Sony Pictures в своєму офіційному Твіттері опублікувала першу фотографію з зображенням Тома Хенкса в ролі популярного в США телеведучого Фреда Роджерса.

Більше того звичайний твіт компанії у соціальній мережі всього за кілька годин зібрав десятки тисяч лайків та більше 15 тисяч ретвітів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У червоному кардігані, поверх сорочки з краваткою, брюках кольору хакі і блакитних кросівках, Том Хенкс разюче "скидається" на містера Роджерса.

"Це фільм, який в значній мірі орієнтований на ставлення репортера до його життя, і про те, як починає змінюватися весь його світ після зустрічі з Фредом Роджерсом", - сказав режисер Маріель Хеллер

Разом з тим варто відзначити, що американський кіноактор Том Хенкс визнаний кращим актором всіх часів. Такими є результати онлайн-голосування, в якому взяли участь вже 48,6 тисяч користувачів.

Позиція кожного актора в рейтингу залежить від співвідношення голосів, відданих за і проти нього.

За підсумками голосування, Хенкс зайняв в рейтингу кращих акторів усіх часів перше місце. На другій позиції знаходиться зірка фільму "Хрещений батько" Марлон Брандо, на третій - актриса Бетті Девіс, яка 11 разів номінувалася на премію Оскар і двічі її виграла.

Четверте місце в рейтингу зайняв Роберт Де Ніро, п'яте - Джеймс Стюарт, який, крім ролей в кіно, також прославився блискучою військовою кар'єрою.

Крім того варто додати, що Том Хенкс – це жива легенда сучасного кінематографа. За його спиною вже більше 70 фільмів. Його можна було побачити, як в образі смішного недотепи, так і серйозному драматичному, або психологічному амплуа. Хенкс – єдиний сучасний актор, якому вдавалося отримати два "Оскара" поспіль.

Том Хенкс став випадковим учасником весільної фотосесії

Нагадаємо, легендарний актор побореться за президентське крісло.

Як повідомляв "Знай.ua", "Диявол в Prada" прикрасила обкладинку "Біблії". І це в 68.

Також "Знай.ua" писав, що у мережу злили трейлер фільму про найсміливіших журналістів.