1. Для початку, прийміть душ. Під час сну ви потієте, може з'являтися неприємний запах. Використовуйте ароматне мило, не забудьте поголити пахви і ноги, якщо необхідно. Використовуйте шампунь і трохи кондиціонера.

2. Вийшовши з душу, подивіться, в порядку ваші брови, не треба їх вищипувати. Після гарячого душу цей процес не такий болючий. Потім висушіть волосся, але не до кінця, а на 95 %, волосся повинне бути трохи вологим. Потім помийте обличчя.

3. Не забудьте нанести хороший лосьйон для тіла на шию, плечі і руки. Від вас повинно добре пахнути. Але будьте обережні з запахами, не змішуйте багато запахів за один раз. Природно, почистіть зуби, використовуйте нитка для зубів і ополіскувач для порожнини рота. Якщо ви випрямляєте або якось по-іншому укладаєте волосся, зробіть це. Порада: ніколи не випрямляйте вологу волосся, так, це економить час, але ця процедура пересушує волосся, пошкоджуючи їх, і волосся можуть виглядати як солома.

4. Якщо ви нанесете занадто багато тонального крему, обличчя буде виглядати неприродно. Якщо у вас є вугрі, проконсультуйтеся з дерматологом і підберіть засіб проти вугрового висипу. Це буде дуже важливий крок для вашої зовнішності, а поки нанесіть трохи консилера або коректора з легкої пудрою, і трохи тонального крему.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

5. Природна краса – що може бути краще? Але якщо ви робите макіяж, не наносите дуже багато косметики. Зробіть акцент на губи або очі, але не те й інше одночасно. Якщо хочете підкреслити очі, візьміть тіні для повік, може, ще туш та олівець для очей, а губи нехай будуть природного кольору з легким блиском. Якщо ви підкреслюєте губи, виберіть улюблену помаду, а для очей візьміть туш для вій.

Нагадаємо, що ранковий секс гарантує гарний настрій і підвищує стресостійкість на весь день. Про це повідомляє Huffington Post Deutschland.

Як раніше повідомляв Знай.uа, з приходом осені багато людей почали турбуватися про те, що в холодну пору року вага набирається набагато швидше.

Знай.uа писав, що для багатьох українців осінь стала часом змін. Як відомо, зміни в житті завжди викликають чимало тривоги.