Кожна жінка по-своєму бачить ідеал чоловіка, так що вкрай проблематично сформулювати приблизний "портрет", який влаштував би кожну. Але кілька рис характеру і манер поведінки, які дратують кожну жінку, існує. Про них розповіло видання Мenslife.

Однією з найбільш огидних рис, на думку жінок, є жадібність. Найчастіше жадібність проявляють чоловіки з низьким і середнім достатком.

До того ж, жінки терпіти не можуть, коли чоловіки не готові слухати виправдану критику з їхнього боку.

Неохайний зовнішній вигляд може зіпсувати все враження. Несвіжий запах, не випрасуваний одяг, відросле волосся нерівномірно і борода, плями, потертості, брудне волосся і запах брудного тіла - все це може назавжди відвернути даму.

Крім цього, жінки ненавидять матусіних синків. Так що, щоб не нарватися на скандал, чоловік повинен чітко розмежувати вплив мами і коханої у своєму житті.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Вічне ниття на життя і злісні висловлювання з приводу успіху інших людей з боку сильної статі зовсім не збуджують в жінці бажання.

Якщо ви любитель розділяти жіночі і чоловічі справи собі на користь... Ну, самі знаєте відповідь.

Надто завищена самооцінка - ще одна небезпечна риса характеру. Можна любити себе акуратно, без фанатизму, а точніше - нарцисизму.

Обіцяти - не значить зробити. Якщо ви щось пообіцяли коханій, обов'язково зробіть.

Найстрашніше для багатьох чоловіків - лисина або негусте волосся. Але не треба намагатися це якось приховати. Ваші марні спроби звернуть увагу на недолік набагато сильніше, а також розлютять дівчину.

Якщо ви постійно забуваєте важливі дати - записуйте і повторюйте. Неуважність до жінки і забудькуватість дратують її до тремтіння.

Нагадаємо, раніше стало відомо про 5 способів, які допоможуть стати комунікабельнішим.

Також Знай.UA повідомляв, як розпізнати депресію у своїй поведінці чи поведінці своїх близьких, щоб своєчасно надати допомогу у боротьбі зі страшним психологічним недугом.

Крім цього, Знай.UA розповідав, які речі потрібно терміново викинути з гардеробу, щоб сподобатися чоловікам.