Що б ми, дівчата, там не говорили, ми одягаємося і доглядаємо за собою саме для того, щоб сподобатися чоловікам. Але часто буває так, що намагаючись виглядати модно, ми відштовхуємо від себе протилежну стать. Чоловіки розповіли виданню Clutch про свої табу в жіночому гардеробі.

Василь, 40 років

"Взагалі не подобаються ці модні зараз джинси з високою посадкою. І хутряні капці. Це повна катастрофа. Подобаються дві крайності. Спідниця-олівець і блузка, такий собі образ бізнес-леді. Або круті кеди і зверху худі, мені здається це милим".

Андрій, 32 роки

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Волохаті тапки – повний несмак, незалежно від бренду, який їх робить. Таке відчуття, що знаходимося за 10 000 років до нашої ери і мужик своїми руками вбив заради них звіра. Приємно дивитися, коли на дівчині жіночний одяг, який підкреслює силует".

Олександр, 33 роки

"Не подобаються надто помітні образи, в яких намагаються поєднувати більше 2-3 яскравих кольорів. Звертаю увагу на класичні луки: жіночні сукні, костюми, невисокі підбори. Можливо, з кросівками та кедами, якщо круто обіграти".

Володимир, 27 років

"Дратують дитячі та анімалістичні принти в одязі. Джинси з блискавкою на попі виглядають вульгарно. Для мене ідеальний жіночий образ: туфлі на підборах, спідниця-олівець, блузка/футболка".

Анатолій, 35 років

"Дуже подобається, коли жінка вміє правильно поєднувати елементи чоловічого гардеробу, надаючи їм жіночність і шарму. Наприклад, в жіночому образі дуже круто грають чоловічі годинники, піджак або сорочка. Люблю якусь дорогу простоту у зовнішньому вигляді: пастельні тони, ніжні тканини. Ідеальний образ: каблуки, брючний костюм, зібране волосся. Не подобаються всі з категорії "дорогобогато": стрази, паєтки, пір'я та інша "розкіш".

Нагадаємо, речі, які треба викинути, якщо ви красива і успішна дівчина.

Раніше Знай.ua повідомляв, екстравагантний британський дизайнер Крістофер Кейн випустив лімітовану колекцію туфель, прикрашених звичайними губками для миття посуду.

Також Знай.ua писав про головні модні тренди осені 2018.