Багато хто вважає, що осінньо-зимовий гардероб повинен бути нудним і одноманітним, але це далеко не так. Прислухайся до порад з матеріалу Clutch щоб твоя осінь заграла яскравими фарбами.

Колір

Яскраве кольорове пальто дозволить тобі сяяти навіть в найпохмуріші дні. Таким же може бути плащ або джемпер, головне - це не боятися експериментувати. Кольорове пальто дозволить урізноманітнити навіть найбазовіший гардероб.

Фактура

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Поєднувати непоєднуване: гладкі тканини з рельєфними, м'які з жорсткими, матові з блискучими – ось що зараз в тренді.

Принти

Забудь про правилі одного принта і почни змішувати все підряд. Якщо ж ти не наважуєшся на такий сміливий экперимент можна просто "осідлати" найгарячіший тренд цього сезону - тваринні принти.

Багатошаровість

Найулюбленіша тема стилістів. Багатошаровість сьогодні не тільки модно, але і тепло, універсально і дає можливість створювати кілька образів, використовуючи одні і ті ж речі.

Пропорції

Пропорції – ключовий момент у формуванні гармонійного образу. Особливо гарячим тредом цього сезону стали масивні чоловічі чоботи, які зроблять будь-який образ ультрамодним.

Аксесуари

Ніколи не забувай про цю важливу частину осіннього гардеробу. Сьогодні такий величезний вибір пропозицій, що підібрати яскравий і стильний аксесуар не складе великої праці. Капелюхи, хустки, шарфи, сумки, рукавички, взуття всіляких кольорів – все це в твоєму розпорядженні. Аксесуари здатні змінити образ до невпізнання. Тому активно користуйся цією прекрасною можливістю зробити свій образ неповторним.

Нагадаємо, прохолодною восени дуже важливий затишок і тепло. Якщо вам здається, що затишна кофта з запахом – це річ з бабусиної нафталинового шафи, ви помиляєтеся. Читайте про те, як правильно носити кардиган.

Як повідомляв Знай.ua, сукні в осінньому гардеробі – модний тренд чи необхідність? Ми готові назвати причини, чому сукні з довгим рукавом повинні обов'язково бути у вас в цьому сезоні.

Також Знай.ua писав, 5 "трендов", які пора викинути.