Офіційний уповноважений МІНІСТЕРСТВО РОСІЙСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ Марія Захарова покликала представників ЗМІ, зокрема ці, які складали свої матеріали про "таємну дачі" кореспондента і телеведучого Дмитра Кисельова, це вона заявила на прес-конференції відомства, і прагласила їх в його будинок у Коктебелі.

—Наша подальша прес-конференція здійсниться ніяк не в Москві і ніяк не в четвер. Нектобудет проходити в середу, 10 жовтня, о 15-00 в селищі муніципального виду Коктебель… у житло кореспондента. Однак ніяк не просто в будинку кореспондента, а в житло певного кореспондента — Дмитра Кисельова, Захарова

.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Вона крім того виділила, що в заключний період репортери почали віддавати цій ділянці дуже чимало інтересу. Його іменували таємним, незважаючи на те, що цей особняк багато разів був показаний в ЗМІ.

Раніше Марія Захарова в "Фейсбуці" поділилася думкою здійснити прес-конференція МЗС РФ у житло Дмитра Кисельова в Коктебелі вже після популярних в окремих ЗМІ даних про "таємну дачі" кореспондента. Безпосередній відповідь Кисельова був наступним: "Ласкаво просимо".

Дмитро Кисельов ясвляется одним з найбільш популярних представників ЗМІ, він відомий своїми гострими висловлюваннями в сторону України, і яро підтримує режим влади Путіна.

Дмитро Кисельов - російський журналіст і телеведучий, генеральний директор російського міжнародного інформаційного агентства «Росія сьогодні», заступник генерального директора ВДТРК. Народився 26 квітня 1954 року в Москві. Дід Кисельова з прізвища Несмачно походив із Західної України, був підполковником царської армії і начальником інженерних служб генерала Брусилова.

Виховувався в музичному середовищі, є племінником другої дружини композитора Юрія Шапоріна, закінчив музичну школу по класу класичної гітари.Навчався у французькій спецшколі і в медичному училищі № 6 в Москві.У 1978 році закінчив відділення скандинавської філології філологічного факультету Ленінградського державного університету імені А. А. Жданова.Також Знай.иа писав, імперська смітник Путіна: скандальний блогер з'їздив у "Крымнаш" і прозрів.

Знай.uа писав, імперська смітник Путіна: скандальний блогер з'їздив у "Крымнаш" і прозрів.

Як повідомляв Знай.uа,не збіг: кримчанам заборонили читати про віллу Кисельова

Нагадаємо,Путін буде саджати росіян "за брехню"