Учасників шоу популярного танцювального шоу "Танці з зірками 2018" Іраклі Макацарія та Мішель Андраде запідозрили у романтичних стосунках.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, за лаштунками шоу вже ходять схули, колишній головний герой шоу "Холостяк" Іраклі Макацарія все ж закрутив роман з українською співачкою, родом з далекої Венесуели Мішель Андраде.

Також під час прямих ефірі шоу судді та ведучий "Танців" Юрій Горбунов неодноразово говорили, що учасників пов'язують романтичні стосунки, які розпочались з початком шоу.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Проте сам Макацарія спростував всі чутки пов'язані з нібито романом між ним та Андраде цілковита брехня.Подібну заяву ще раніше зробила і сама Мішель Андраде в коментарі журналістам.

"Мішель – дуже мила і позитивна людина. Вона дуже талановита і для свого віку просто неймовірно працьовита, а ще дуже щиро переживає все. Мені це імпонує, і я завжди готовий таких людей підтримати, допомогти, підказати", – зазначив Іраклі Макацарія.

Також грузинська зірка розповів, що його життя після українського "Холостяка" повністю змінилось, адже тепер йому, де б він не з'являвся приписують романи з різними жінками.

"Збоку комусь здалося, що проста підтримка з мого боку – це знаки уваги. На жаль, це неминуче: шоу "Холостяк" сформувало у глядачів певну асоціацію. Мішель, на щастя, все розуміє правильно", – додав Іраклі Макацарія.

Разом з тим варто відзначити, що відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Знаменитість брала участь у шоу "Танці з зірками", проте зовсім нещодавно вибула з проекту. Так, Аніта вирішила розповісти, через що їй довелося пройти і чого вона навчилася.

Зокрема, Луценко розповіла наскільки їй було тяжко виступати під час кожного з прямих ефірів танцювального шоу.

"Коли пройшло 6 тижнів, то можна і розповісти))) це до речі моя риса, яку я відкрила в собі за "танці": я ніколи не розповідаю про те, що боляче, в самому процесі! Я переживаю це! І тільки коли все вже добре, я можу з радістю всім розповідати про складний період. Колись я точно напишу мемуари ;) буде цікаво😂 Отже!", - зазначила зірка.

Нагадаємо, Нікітюк серйозно захворіла і благає про допомогу.

Як повідомляв "Знай.ua", барбі Нікітюк в рожевому латексі показала свого Кена.

Також "Знай.ua" писав, що Дорофєєва "зламала" турнірну таблицю і мізки українців на "Танцях з зірками".

MONATIK & Надя Дорофєєва – Глубоко – Танці з зірками. 5 сезон