Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Знаменитість брала участь у шоу "Танці з зірками", проте зовсім нещодавно вибула з проекту. Так, Аніта вирішила розповісти, через що їй довелося пройти і чого вона навчилася.

"Коли пройшло 6 тижнів, то можна і розповісти))) це до речі моя риса, яку я відкрила в собі за «танці»: я ніколи не розповідаю про те, що боляче, в самому процесі! Я переживаю це! І тільки коли все вже добре, я можу з радістю всім розповідати про складний період. Колись я точно напишу мемуари ;) буде цікаво😂 Отже!
Перший танець - контемп:
1. Я спочатку сподівалася, що мені не випаде контемп у проекті😂😂 він занадто м'який і це зовсім не моє! Я розуміла, що буду виглядати грубо....
2. З самих перших тренувань були сльози, мене просто зривало від слів: ти як робот, спортсменка, фізкультурниця, танцюй від душі....а я блін не розумію як це!!! До мене була претензія від Саші ( він прочитав про мене в Вікіпедії) : ти ж танцювала раніше! Так, у 19 років, а зараз мені 34 і протягом одного місяця я танцювала♀️😱 Я гримала дверима і я була 56 кг 😁
3. Одного разу на репетиції у нас був Танець у повній сварці з Сашею і Даша ( подруга - хореографа Саші) поговорила з нами, побачивши це повне нерозуміння: вона говорила про те, що потрібно відчути і допомагати один одному,а не змагатися, зробити руки нескінченними і зробити тіло живим. Я запам'ятаю назавжди. Тоді ми з Сашею потиснули мізинчики і домовилися працювати РАЗОМ! Спасибі Даша 4. На репетиціях першого танцю я отримала закриту травму грудної клітини, забиття. Спасибі проекту, що нам відразу видали страховку! Мої ребра опухли і був величезний синець, я не спала і тренування приносили біль. Ми навчилися в танці не доторкатися до ребер і у всіх наступних танцях ( останній включно) Саша не торкається ніде моїх ребер, усі підтримки вибиралися з цього факту.
5. На першому прямому ефірі «Борис» вколов мені знеболення за 30 хв до виходу ( за планом тільки так я могла б станцювати нормально) але воно не спрацювало, тому у мене таке нещасне обличчя 😂😂 мама в залі знаючи це трохи не плакала🙈
6. В прямому ефірі на самому початку після кола рукою у мене стався на 0,1 сек «білий аркуш в голові» я просто забула все, що потрібно робити ( це видно на відео, якщо придивитися) ! Але тіло згадало саме! Саша побачивши мій порожній погляд трохи напружився😅", - розповіла про свої пригоди на проекті Луценко.

Раніше «Знай.ua» розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще


Також знаменитість бере участь в популярному українському шоу «Танці з зірками», так що вирішила не тільки навчиться новому, а й навчити своїх фоловерів. Так, Аніта і її партнер Олександр Прохоров записали на відео коротеньку тренування.


А ще тренер поділилася рецептом корисних ледачих вареників.