Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість бере участь у проекті "Танці з зірками", готуючись до кожного ефіру дуже наполегливо. Нещодавно артистка вийшла на паркет в образі Барбі, станцювавши в рожевому латексному вбранні.

"По моєму дуже няшний номер вийшов🌸! Я ще та «Міс-ЧаЧаЧа 2018»😆🙈Але наші малі «барбенята» Діаночка і Нікітка, підкорили вчорашній паркет!
...дуже шкода що танцпол покидають сильні і класні пари @anitasporty і @sasha_prohor @mashaefrosininaі @maksleonov212 😩", - поділилася емоціями Нікітюк. Фолловери взялися коментувати побачене: "Класна лялечка", "Дуже вдалий образ. Запам'ятався)", "А Леся краще всіх. Я за вас вболіваю.💖💖💖", "Леся,ти богиня танцполу❤️", "Ваш номер - БОМБА!!! Так не кожен зможе рухатися.", "Незвичайна була💖💖💖".

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.