Американський президент Дональд Трамп відомий не тільки своїм специфічним почуттям гумору та любов'ю до прекрасної статі. На тлі численних інтимних скандалів та гучних заяв в ООН і на самітах, лідер США нещодавно знову втратив в досить дивну історію.


Коли він піднімався на борт літака перед черговою робочою поїздкою, випадково на камеру потрапив туалетний папір, котрий зачепився за президентські черевики.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Трамп нічого не помітив, або принаймні зробив вигляд, що все в порядку. Та ролик за короткий час облетів мережу і тепер в арсеналі кумедних життєвих ситуацій господаря Білого дому побільшало.


Дивіться: кумедний інцидент із Трампом

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще


Нагадаємо, після 60-річної дії офіційний Вашингтон заявив про розірвання Договору про дружбу з Іраном, Білий дім звинуватив Тегеран у зловживанні положеннями, які входять у документ.
Як повідомляв Знай.ua, президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп прийняв несподіване рішення про вихід країни з Факультативного протоколу до Віденської конвенції про дипломатичні зносини про обов'язкове вирішення спорів в Міжнародному суді ООН.
Також Знай.ua писав, відома американська порнозірка Стормі Деніелс 12 років тому закрутила інтрижку з Дональдом Трампом, який тоді навіть не збирався ставати президентом Сполучених Штатів Америки.