Відома американська порнозірка Стормі Деніелс 12 років тому закрутила інтрижку з Дональдом Трампом, який тоді навіть не збирався ставати президентом Сполучених Штатів Америки.

Тепер жінка прославилася на весь світ, написала книгу спогадів, випустила парфуми, а з розповіддю про те, на який грибочок схожий пеніс американського керманича, її запросили навіть на телебачення. У гумористичному шоу Джиммі Кіммела Стормі провела "опізнання", пише The Huffington Post.

Акторку попросили вказати, котрий із грибів найточніше "представляє собою армію верховного головнокомандуючого Сполучених Штатів". Після вагань Деніелс, під регіт студії, попросила потримати гриби "під правильним кутом" та обрала один із найменших.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також порнобілявка повідала, що під час їхнього з Трампом секс-рандеву на озері Тахо чоловік Меланії був одягнений у шовкову піжаму.

"Я певна, він намагався наслідувати Х'ю Хефнера, але виглядав суттєво менш сексуально", - запевнила Стормі.

Раніше ми писали, що порноактриса Стефані Кліффорд, більш відома під псевдонімом Стормі Деніелс, стала найпопулярнішою на сайті для дорослих PornHub.

Акторка стала світовим лідером пошукових запитів на порносайті, передає The Sun.

Шалену популярність актриси пояснили виходом її першого фільму відразу після недавнього скандалу з участю президента США Дональда Трампа. Тизер фільму під назвою "Секрет Стормі" зібрав понад 170 тисяч переглядів за кілька днів на сайті Brazzers.

Також ми передавали, що у місті Коламбус штату Огайо була затримана і арештована актриса кіно для дорослих Стормі Деніелс, яка раніше викликала скандал своїми заявами про інтим з Дональдом Трампом. Інформацію про арешт повідомив у Twitter адвокат дівчини.

Нагадаємо, Трамп відправив під арешт екс-коханку.

Як раніше передавав портал "Знай.ua", адвокат порнозірки Стормі Деніелс (Стефані Кліффорд) Майкл Авенатті заявив про те, що крім актриси ще три жінки мали інтимний зв'язок з Дональдом Трампом.

Також "Знай.ua" передавав, що секретна служба "зачищає" список коханок Трампа.