Відомий американський бізнесмен і нинішній президент США Дональд Трамп заявив, що "був би у дрова", якби заглядав би у чарку, і заявив, що ніколи в житті не пив пиво.

Про це пишуть американські ЗМІ з посиланням на коментар глави Білого дому.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Трамп розповів: "Можу чесно сказати, що ніколи в житті не пив пива", і додав, що цей факт - "одна з моїх кращих рис".

"Можете собі уявити, (якщо б я випивав) що з мене було? Я був би найгіршим у світі", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Дональд Трамп і Фред Трамп

Також варто нагадати той факт, Фред Трамп, старший брат президента США, помер від алкоголізму. Дональд Трамп називав його "класним хлопцем, у якого проблеми з алкоголем".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що колишній посол США в Росії Майкл Макфол зробив різку заяву в контексті агресивної зовнішньої політики Президента РФ Володимира Путіна по відношенню до ряду країн. Екс-чиновник нагадав про те, як російські війська вторглися в Грузію в 2008 і Україну в 2014-му роках, перекроївши кордони сусідів.

Крім того, Путін відправив війська в Сирію в 2015 році для захисту диктатора Башара Асада. І саме Путін порушив суверенітет США в 2016 році, спробувавши вплинути на результат американських виборів за допомогою ботів, тролів, пропаганди і, ймовірно, прямого співробітництва з виборчої командою Трампа.

Варто нагадати, що користувачі соціальних мереж влаштували черговий тролінг президенту Росії Володимиру Путіну. І, як стало відомо, небезпідставно. Приводом для глузувань стало відео з саміту СНД, який відбувся 28 вересня в столиці Таджикистану.

В ході офіційного заходу Путін показово читав книгу, тим самим висловлюючи повну байдужість до подій і виступаючих на заході. Для пафосного "читання" він обрав один з томів Олександра Пушкіна. Користувачі відразу ж прозвали Путіна "актором погорілого театру".

Нагадаємо, Трамп знайшов "коханця".

Як повідомляв Знай.uа погані новини для модників: Versace переходить до клану Трампа.

Знай.uа писав, Трамп згадав про фінансування іноземних армій.