Секс повинен залишатися різноманітним, незважаючи на роки, прожиті у шлюбі, або рівень відносин

Психологи виділили 7 обов'язкових видів сексу, які допоможуть зберегти відносини.


1. Повільний секс
Це ніжні дотики, тривалі ласки і вираження ваших почуттів в кожному моменті, проведеному з партнером. Його можна назвати коханням.
2. Швидкий секс з пристрастями
Це ось ті перші відчуття, які ви відчували з партнером на перших етапах розвитку ваших відносин. Відчуття, що ви просто не встигли добігти до ліжка і готові скинути з себе одяг, щоб зайнятися сексом. Збережіть цю пристрасть і не забувайте її виявляти, адже це почуття незабутньо.
3. Робимо приємно своєму партнеру
Крім того, що під час інтимного зв'язку ви хочете отримати задоволення, є моменти, коли варто подумати тільки про свого партнера. Незабутній кунілінгус або божественна прелюдія будуть до речі. І навіть не хвилюйтеся, що це не збуджуэ. Що може бути краще, як бачити, що твоя кохана людина отримує задоволення від тебе?
4. Секс – заспокійливі ліки
Іноді бувають такі моменти, коли інтимний зв'язок ми використовуємо для релаксу і зняття напруги. Просто віддайся почуттям і відчуй свого партнера. Вам обов'язково сподобається, експериментуйте.
5. Дика пристрасть
В цьому випадку краще забути про стереотипи та жодним чином не стримувати своїх емоцій. Кричіть, ламайте меблі, лякайте сусідів. Робіть все, що вам подобається. Щастя і нестримні емоції від такого сексу неперевершені.
6. Коли дівчині варто бути зверху
Дівчата, уявіть себе господинями його положень. Пристебніть його шкіряним ременем до ліжка, зав'яжіть очі і пристрасно виражайте свою любов до нього в ліжку. Чоловік оцінить вашу ініціативу.
7. Секс «чоловік зверху»
А ось тут краще побути скромницею, яка віддавалася своєму панові. Всі чоловіки за природою люблять владу. Чому б їм не піддатися? Вульгарності ніхто не відміняв. Нагадаємо про 7 продуктів для відмінного сексу. Як повідомляв Знай.uа відомій актрисі відмовили в ролі через сексуальність: фото
Знай.uа писав еротичний гороскоп на 5 жовтня для всіх знаків Зодіаку: кому стане соромно