Популярність татуювання стрімко зростає


Розвиваються технології, майстри вигадують різноманітні ідеї і малюнки, які можуть здатися на перший погляд, навіть трохи безглуздими або ж дивними. Незважаючи на цю популяризацію, форма мистецтва прижилася не у всіх. Найчастіше проблеми зустрічаються при працевлаштуванні. Якщо ви зважилися набити тату, подумайте, чи не буде у вас проблем з кар'єрним зростанням або зміною професійної діяльності

"Можна забути про деякі види ресторанів, де специфічна аудиторія, забути про клініках, готелях, роботі на ресепшені, а також про таких сферах, як юриспруденції", – експерт поділилася з ринку праці Тетяна Пашкіна.

Такі попередження не лякають майстрів або людей, що цінують цей вид мистецтва. Українські татуювальники вміють дивувати і не боятися експериментів. Саме тому до них дуже часто навіть приїжджають з-за кордону. Проблеми найчастіше виникають у футболістів, політиків, журналістів, громадських діячів. Зірок такі заборони рідко обмежують, тому все частіше у них з'являються написи і малюнки на тілі.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, раніше "мати драконів" Емілія Кларк зробила скандальну тату. На зап'ясті правої руки актриса попросила зобразити маленьких дракончиків. Фото татуювання в соцмережах набрала майже два мільйони лайків. Фанати просльозившись, залишили багато позитивних коментарів.

Емілія, як завжди мила. Їй дуже йде нове тату, нехай носить його з радістю! А ми будемо з нетерпінням чекати нових робіт улюбленої актриси. Талант, якої безумовно не варто піддавати сумніву. "Гра престолів" давно вже є улюбленим серіалів багатьох українців. Всі з нетерпінням чекають восьмого сезону. Буде замасковано нове тату або як-то впишеться в сюжет серіалу ми дізнаємося пізніше.

Як повідомляв портал "Знай.uа" топ-5 яскравих кіношних образів і найкращих саундтреків.


"Знай.uа" писав про те, що є 5 речей, які ненавидять чоловіки в жінках.