озері Північно-Шотландського нагір'я вдалося сфотографувати щось незвичне

З першого разу так і не зрозумієш, що оселилося у воді.


Створення темного кольору проплывало в озері. Цікаво, що під час свого руху воно изгибало спину і рухалося без різких рухів. Складалося таке відчуття, що істота переміщається строго по маршруту. Потрібно також зазначити, що при цьому вода розходилась на досить велику відстань з утворенням хвиль. Це може говорити про те, що це істота велике. Найімовірніше, автору відео вдалося зняти тільки верхню частину, велика просто залишилася під водою. Цікаво, що на об'єкт постійно сідали птахи.


На думку користувачів соцмереж, це може бути навіть щось невідоме науці. Наприклад, дуже схоже на криптид, начебто Лох-неського чудовиська. Існує думка, що це може бути інопланетне створення. Деякі вважають, що автору вдалося відобразити прибульця з паралельно світу. Версій дуже багато, проте чітко визначити, що ж все-таки це за диво, дуже складно. Залишається тільки здогадуватися і не переставати дивуватися.
Нагадаємо, раніше жінка знайшла двоголовий чудовисько: відео.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще


Як повідомляв портал "Знай.uа" Лохнеське чудовисько зафіксували на Google-картах.


"Знай.uа" писав, що диявольська акула потрапила в фотопастку, кадри не для людей зі слабкими нервами.
Дайверы з Австралії з центру Calypso Star Charters у місті Порт-Лінкольні зуміли зняти диявольську рибу.


Фотографія акули, частина тулуба і морди якої перетворюються в щось, схоже на обличчя, отримала неймоверную популярність і всього протягом декількох днів зібрала в Инстаграме дайверського центру, де вже зібралися 250 тисяч фоловерів, приблизно 20 тисяч лайків. Як повідомляють коментатори, щось тут не так. Вони помітили в обрисах сатану, Джокера, маску Гая Фокса і вуха Пікачу.