Меми - це саме те, чого деколи так не вистачає в похмурий осінній день. Вони не лише змусять вас сміятися, але і розкажуть про те, що відбувається в світі на даний момент. Читайте добірку найкращих мемів від порталу Знай.ua.

Це МІЙ син

Одна жінка вирішила засудити рух #MeToo в твіттері, показавши фотографію свого сина-моряка. Тільки ось вона навряд очікувала, що цей твіт стане новим інтернет-мемом.

"Це МІЙ син. Він був найкращим на зборах. Він отримав нагороду United Service Organization Shipmate Award. Він був перший у своєму потоці в академії. Він джентльмен, який поважає жінок. Він не ходить на побачення один на один, тому що в наш час озлоблені радикальні феміністки висувають помилкові звинувачення в сексуальних домаганнях. Я ГОЛОСУЮ. #HimToo", - написала жінка.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Ви теж це відчуваєте? Цей твіт буквально напрошувався на пародії, і мережа скористалася цим.

Це МІЙ син. Він був найкращим на зборах в Сворську. Він отримав нагороду Премія Факела. Він був перший у своєму потоці в Школі Нектару. Він джентльмен, який поважає лампи. Він не ходить на побачення віч-на-віч через домінування електричного освітлення і озлоблених радикальних дезинсекторів. Я ГОЛОСУЮ. #HimToo.

Книга фактів Дабл Ді

Книга фактів Ді Дабл - це кадр з мультфільму "Ед, Едд та Едді", в якому один з персонажів показує книгу фактів. Використовується для того, щоб в ясній формі висловити свою не найпопулярнішу/підтримувану думку. Адже книга, як відомо, є джерелом знань.

Скріншот з твіттера не є мемом Твітнути свою відповідь

Ананас в піці це огидно

Аніме було помилкою

Якщо не можете повернути текст в пейнті, то просто поверніть довбану картинку

Об'єднання мемів не робить їх смішнішими / Сумніватися