Оральні ласки можуть бути такими ж небезпечними для здоров'я, як і традиційна інтимна близькість. Про те, які хвороби можна підчепити при оральному контакті з партнером передає Clutch.

Захворювання, що передаються статевим шляхом (ЗПСШ) можуть поширюватися не тільки звичним способом, але під час орального сексу. Крім того, до ряду таких проблем можуть додатися інші інфекції, від респіраторних недуг, до гепатиту та туберкульозу.

ЗПСШ при оральному сексі

Інші небезпечні захворювання, які можна підхопити при оральному сексі

  • Гепатит А. При оральному сексі заразитися гострим інфекційним захворюванням печінки дуже легко.
  • Особливо швидко можна захворіти при оральному сексі туберкульоз, так як виділення з ротової порожнини виходять вже інфікованими.
  • Оральні ласки можуть нашкодити головному мозку через інфекцію менінгокок. Поразка починається від слизової носоглотки.
  • Крім перерахованих вище хвороб не можна виключати вірусні інфекції у вигляді респіраторних, при оральному контакті вони передаються без особливих зусиль.

Щоб захистити себе, потрібно уникати випадкових статевих контактів і хаотичних зв'язків. Важливо не забувати про використання презерватива, цим засобом захисту під час оральних ласк більшість нехтує. Також потрібно звернути увагу на зовнішні прояви захворювань у партнера, якщо є найменші сумніви, краще утриматися від сексу.

Нагадаємо, медики виявили гормон, який збільшує тривалість життя.

Раніше Знай.uа писав про те, чим небезпечний надлишок естрогену.

Знай.uа повідомляв про те, чим загрожують жінкам тривалі перерви в сексі.