З 10 по 16 жовтня очікується небезпечний період, розповів астролог Влад Росс, передає Главред.

"У цей період можуть бути тривожні ситуації, коли Венера в квадраті до Марса. Венера завжди символізує жінку, а Марс – чоловіка. Це означає, що можливі скандали, неприємності, нерозуміння, складні ситуації. У цей час цілком можна випробувати внутрішнє напруження", - зазначив він.

Астролог також додав, що до 15 жовтня Сонце буде в дуже жорсткій квадратурі до Плутона.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"А це небезпека звільнень, громадських вибухів, акцій незгоди, демонстрацій. У ці дні, якщо не хочете бути звільненим, краще проявляти якусь лояльність до начальства, інакше не оберетеся складних ситуацій", - резюмував він.

Раніше ми писали, що у жовтні цього року магнітні бурі не обійдуть українців. Фахівці відзначають, вони будуть досить інтенсивними. Українцям, як і всім жителям планети варто готуватися до чотирьох бур і чотирьох магнітних заворушень, які можуть принести дискомфорт метеочутливим людям. Деякі фахівці стверджують, що магнітні бурі можуть стати причиною аварій або поганої роботи електронних пристроїв.

Так у середині жовтня почнеться тривалий період серйозної активності Сонця.

Три магнітні бурі першого рівня очікуються 7, 10 та 19 жовтня. 8 жовтня Землю накриє надпотужна магнітна буря другого рівня.

Крім того, 2, 11, 18 і 20 жовтня люди можуть відчувати вплив магнітних збурень.

Відомо, що під час магнітних бур і геомагнітних коливань чутливі люди можуть відчувати головний біль, безсоння, порушення роботи серцево-судинної системи, зниження працездатності і втому, збільшення адреналіну в крові, загострення хронічних захворювань, стреси і депресію.

Нагадаємо, раніше ми публікували топ хоробрих і боягузливих знаків Зодіаку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, які знаки Зодіаку найчастіше зраджують.

Також портал "Знай.uа" раніше повідомляв, якими в старості будуть різні знаки Зодіаку.