Астрологи упевнені, що крім генетики і способу життя на довголіття впливає і розташування зірок. Дізнайся з матеріалу Clutch чи ти зможеш прожити довге життя.

Астролог В. Туєв вважає, що на здоров'я і довголіття впливає маса факторів, серед яких генетика, екологія, характер, спосіб життя людини й знак Зодіаку. Проаналізувавши гороскопи 1296 чоловіків і 504 жінок, які прожили понад 85 років, він зміг визначити три знаки Зодіаку, яким судилося прожити найдовше життя.

Терези

Найздоровішими довгожителеми є Терези. Представники цього знака Зодіаку живуть в гармонії з собою, вони не вступають в конфлікти і не відчувають агресії. Крім того, Терези дуже трепено ставляться до свого здоров'я, що теж додає їм шансів прожити довге життя.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Терези - справжні сангвініки, а вчені давно довели, що саме у спокійних і врівноважених людей найбільше шансів дожити до глибокої старості.

Риби

Риби відмінно знають, як захистити себе від стресів, і тому їх нервова система до старості не зношується.

Риби дбайливо відносяться до свого організму. Вони ніколи не будуть витрачати життєві сили на непотрібні переживання і самоїдоство, ніж роблять великий подарунок своєму здоров'ю.

Водолій

Водолії намагаються не "паритися" що б не відбувалося в їхньому житті. Вони цінують сім'ю та дружбу, ніколи не вступають в конфлікти, тому зберігають свою нервову систему здоровою до самої старості.

Активне життя і вміння вчасно розслабитися – ще дві складові, які гарантують довге життя Водоліям. Вони легко розлучаються з шкідливими звичками і знають собі ціну. Водолії розуміють, що любов до себе — не прояв егоїзму, а шлях до довголіття, так, їх спосіб життя і риси характеру промальовують довгий і цікавий життєвий шлях.

Нагадаємо, астрологи виокремлюють 3 знаки Зодіаку, у яких діапазон ревнощів просто зашкалює.

Раніше Знай.ua повідомляв, якими в старості будуть різні знаки Зодіаку.

Також Знай.ua писав, в 2018 році жовтень стане неймовірно сприятливим для чотирьох знаків Зодіаку. Астрологи назвали Терези, Скорпіонів, Тельців і Раків.