1. Сходіть до окуліста. Ніщо так не засмутить ваші плани почитати, як головний біль, викликаний надмірним напруженням очей. Це потрібно зробити обов'язково, щоб не погіршити свій зір.

2. Вирішіть, що ви хочете почитати. Ваша мотивація значно підвищиться, якщо ви виберете книгу або журнал, які вам цікаві. Це допоможе прочитати книгу набагато швидше. Перевірте добірку рекомендованих книг в місцевих книжкових магазинах, прочитайте відгуки про книги в улюбленому журналі. Близькі друзі підкажуть, що потрібно прочитати в першу чергу.

3. Не дозволяйте громадській думці або тиску з боку однолітків впливати на ваш вибір матеріалу для читання. Не важливо, якщо "все це читають". Якщо вас не цікавить історія кохання з вампіром, не треба її читати. На відгуки теж не потрібно звертати увагу, оскільки навіть польська фантастика може змусити витратити ніч на читання книг.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

4. Виділіть собі час і місце для читання. Місце повинно бути тихим, зручним і створеним для розслаблення, але і при належному вмінні зосередитися можна як у метро, так і в іншому громадському транспорті.

5. Влаштуйтеся зручніше. Деякі люди люблять лежати на дивані, інші сидіти в кріслі. Деякі люблять класти ноги на пуфик, інші сидіти за столом і класти на нього книгу, коли вони читають. Просто визначитеся, в якому положенні краще читати. Але не перестарайтеся, так як можна легко заснути, довго не думаючи про книгу під теплим пледом.

Нагадаємо, що кожен дочекається своєї щасливої години, а коли він настане, зірки підкажуть. Представники деяких знаків зодіаку зустрічають свої половинки в дуже юному віці, а інші сідають в поїзд на ходу.

Як повідомляв Знай.uа, астрологи упевнені, що крім генетики і способу життя впливає на довголіття і розташування зірок. Дізнайся з матеріалу Clutch чи ти зможеш прожити довге життя.

Знай.uа писав, що неймовірні вбрання, достаток дивних і смішних трендів – це всі 70-е. Деякі з них повернулися до нас. Передає Clutch.