П'ятеро братів та їхні молодша сестра Кейлі втратили батька три роки тому, але на весіллі Кейлі та її родина знову несподівано почула голос батька. Так хлопці вирішили зробити нареченій зворушливий подарунок. і придумали спосіб, щоб голос батька пролунав на весіллі. Вийшло звернення до дочки, яка, за визнанням самих братів, нікого не залишило байдужим.

Про це пише USA Today.

Кейлі з батьком

Американський листоноша Девід Уест раптово помер у 2015 році від проблем з серцем, про що не здогадувались навіть найрідніші. У нього залишилося шестеро дорослих дітей — п'ять синів і донька. Кейлі була наймолодшою з них, і брати вважають, що у неї були найтепліші стосунки з батьком.

Скоро після смерті батька дівчина вийшла заміж. Раніше вона мріяла про традиційний танець з татом у такий важливий та хвилюючи день.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тож брати вирішили влаштувати для неї сюрприз.

Кевін запропонував іншим братам взяти участь у цьому танці замість Девіда. І вп'ятьох вони вигадали спосіб зробити так, щоб на весіллі прозвучало звернення самого Девіда до доньки. За словами Кейлі, вона знала, що брати щось затівають, але не підозрювала, що саме.

весілля

"Мої брати ще за кілька місяців стали жартувати про якийсь сюрприз і про те, що збираються зробити щось веселе. Вони збили мене з пантелику, щоб я думала, що вони зроблять щось зовсім інше, - сказала дівчина.

На самому весіллі брати попросили наречену потанцювати та по черзі закружляли у зворушливому танку. У цей момент звучала всім відома пісня "Батьки і дочки" американського співака Майкла Болтона, і після кількох вступних акордів з динаміків несподівано для більшості присутніх пролунав голос тата.

Привіт, Кейлі! Мене звуть Дейв Уест, і я тато Кейлі. Я дуже її люблю, і навіть ще в 1 800 разів сильніше.

сльози

Нічого містичного, звичайно, не сталося. Слова Девіда хлопці зібрали зі старих сімейниїх відео і обробили звук так.

Для Кейлі це було повною несподіванкою. Сама вона пізніше описувала свої відчуття як відчуття, ніби її хтось обійняв ззаду.

Мені навіть стояти було складно. Я намагалася тримати себе в руках, але чесно, єдиним моїм почуттям була чиста любов, додала наречена.

Кейлі з братами

Але несподіванки на цьому не закінчилися. На початку жовтня відео з весілля якимось чином побачив Майкл Болтон, автор пісні, під яку Кейлі танцювала з братами, та й слухала слова батька. Він поділився цим відео у себе в твіттері.

Нагадаємо, колишній Меган Маркл взяв в дружини мільярдерку.

Як раніше повідомляв Знай.ua, суд у британії вирішив долю найдорожчого у світі "гей-торта" та його авторки.

Раніше портал Знай.ua писав, що вагітна Тодоренко розчулила мережу зворушливим зізнанням.

Дивіться: Весілля російського актора 84-річного Івана Краско зі студенткою