Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно вагітна знаменитість виклала селфі зі своїм нареченим Владом Топаловим, зворушивши фанатів. Так, артистка збирається прожити з коханим багато щасливих років.

"Осінь золота) Дожити б з тобою до золотого весілля 😉 @vladtopalovofficial", - зворушливо підписала кадр Тодоренко. Фолловери не змогли пройти повз: "Доживете!Найголовніше кохати і довіряти!!!", "Доживете ;)) ви хороші! 🎈🎈🎈 Великої і дружної сім'ї вам!" "Життя не поле перейти, треба вірити в краще ;-)", "Які ви чудові🍁🧡я так рада за вашу пару! Щастя вам на довгі роки 😍так здорово, що ви разом!", "До дня весілля хоча б дожити 😂", "Ви хоча б звичайне зіграйте....)))) до речі, коли воно у вас???", "Все у ваших руках 👍🙌", "Щастя вам, котики💕", "Головне, щоб і Влад так думав!Тоді все обов'язково вийде".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі за допомогою пальців.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Також знаменитість надівши помаранчеве сарі, заспівала для Sandora якоюсь дуже таємничою мовою.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.