У Москві винесли вирок Корнія Макарову, який до смерті побив молодого хлопця

Думкин і Макаров

Відомо, що обвинуваченого відпустили в залі суду. Про це повідомив адвокат Артем Міняйчев.


Повідомляється, що суд визнав винним Макарова за статтею " заподіяння смерті з необережності. У ході судового засідання було перекваліфіковано обвинувачення і призначили покарання у вигляді обмеження волі на строк 1 рік і 11 місяців. Також Коренів повинен заплатити штраф у розмірі двох мільйонів рублів.


Зазначимо, що подія сталася наприкінці серпня. Тоді російська поліція затримала Корнія Макарова - сина актора Сергія Макарова, який грав у серіалі "Інтерни". Його підозрюють у вбивстві 29-річного жителя Санкт-Петербурга Станіслава Думкина в парку Горького.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще


У блогера молодої компанії не сподобалися окуляри і капелюх. На цьому грунті виник конфлікт, після чого почалася бійка. Думкина побили до такої міри, що він навіть не прийшов у себе. Помер вже в лікарні.
Близько півтора десятка людей були свідками того, що відбувається. Впізнати підозрюваного не склало праці. Ним виявився Каорней Макаров - син актора з "Інтернів", який грав у серіалі травматолога.
Експертиза показала, що смерть наступали через черепно-мозкової травми, коли загиблий вдарився головою об асфальт. Перша допомога йому не була мала, а компанія залишила парк без задньої думки, що людині може знадобитися.

За словами обвинуваченого, в цей момент Думкин схопив його за горло і почав погрожувати. "Я розгубився і взагалі не зрозумів, що сталося", – пояснює він. Макаров відштовхнув опонента, а той рушив на нього. "Все було дуже швидко, частки секунди. Складно було сфокусуватися на чомусь. Я зрозумів, що зараз він на мене нападе. Один удар, і…І то я нікуди не цілився. Це як інстинкт, розумієте?" – заявив колишній десантник.


Нагадаємо, раніше ми повідомляли, что Корній Макаров і його друзі жорстоко побили петербуржця, який помер у лікарні через тиждень, не приходячи в свідомість. Причиною такої жорстокості була зовнішність жертви.


Як повідомляв портал "Знай.uа" зірку "Інтернів" розшукує поліція.


"Знай.uа" писав, напівоголена Христина Асмус вибачилася перед глядачами.