Еротичний гороскоп на 12 жовтня Овен

Сьогодні вам буде дуже непросто пояснити партнеру, як ваші сексуальні дії можуть принести йому насолоду. Попросіть його не чинити опір і спробувати.

Еротичний гороскоп на 12 жовтня Телець

А ви не знали? У сексі теж є свій етикет. І не тільки вашому партнерові потрібно його почитати, але і вам. Цим з ним і займіться, а потім застосуйте на практиці.

Еротичний гороскоп на 12 жовтня Близнюки

Сьогодні вашому партнерові загрожує млявість в ліжку. Можливо це на нього так вплинула осіння погода. Тоді беріть ініціативу в свої руки.

Еротичний гороскоп на 12 жовтня Рак

Сьогодні ваш день буде настільки нудним, що тільки секс зможе наповнити його життям. І постарайтеся пробути в ліжку довше, щоб точно відпочити.

Еротичний гороскоп на 12 жовтня Лев

Навіть якщо зовсім все зробите правильно, згадайте все, що подобалося вашому партнерові, про що він говорив, все одно буде складно доставити йому еротичне задоволення.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Еротичний гороскоп на 12 жовтня Діва

Найбільш яскраві відчуття ви відчуєте під час прелюдії, так що постарайтеся продовжити це. Можете навіть схитрувати і почати приставати до партнера ще в дорозі додому.

Еротичний гороскоп на 12 жовтня Терези

Кожна дія партнера або ваше бажання сьогодні не випадкове. Так що включіть свою інтуїцію і постарайтеся зрозуміти, які для цього всього причини.

Еротичний гороскоп на 12 жовтня Скорпіон

Сьогодні вам допомагають не якісь там зірки, а Сонце, тому вибирайте більш освітлені місця для сексу. Можете навіть запалити вдома своє маленьке сонечко у вигляді багатьох свічок.

Еротичний гороскоп на 12 жовтня Стрілець

Сьогодні ерогенною зоною Стрільців стануть руки, особливо зап'ястя. Можете підкреслити свою сексуальність на цих ділянках аксесуарами або одягом і більше використовуйте руки при спілкуванні.

Еротичний гороскоп на 12 жовтня Козеріг

Сьогодні велика ймовірність, що ви дізнаєтеся дещо неприємне про партнера. Щоб зрозуміти його вам потрібно буде подивитися на світ його очима, вжитися в його шкуру.

Еротичний гороскоп на 12 жовтня Водолій

Чомусь сьогодні ви згадаєте свій перший раз і захочете повторити. Може зателефонуйте своєму колишньому або зіграйте цю сцену з нинішнім.

Еротичний гороскоп на 12 жовтня Риби

Все в сьогоднішній день буде пов'язано з інтуїцією, будуть відчувати вас і будете почувати ви. Може якраз час розібратися з власними проблемами і просканувати себе?