1. Прихопіть щось увлекательное. Переконайтеся, що вам є чим себе розважити, незалежно від тривалості поїздки в автобусі. Телефон, планшет, книга, або навіть плеєр - це краще, ніж дивитися у вікно, особливо, якщо поїздка буде нічна.

2. Заспокойтеся. Влаштуйтеся зручніше і розслабтеся. Скористайтеся тим, що ви взяли з собою. Дивіться на пропливають за вікном пейзажі або поговоріть з попутниками, і це допоможе вбити час, особливо, якщо поїздка буде дуже довгою.

3. Будьте терплячі; просто зберігайте спокій з приводу поїздки в автобусі. Це складніше, ніж здається, але якщо ви освоїте це вміння, воно допоможе вам у багатьох сферах життя. До того ж, якщо ви не перший раз їдете в автобусі, то поїздка буде куди простіше відбуватися, так як ви знаєте, чого чекати.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

4. Уникайте сварок і суперечок з іншими пасажирами. Це зробить поїздку напруженою і некомфортною для всіх. Пам'ятайте, що ви застрягли в обмеженому просторі, і показово піти не вийде. До того ж, негативний настрій в салоні точно не полегшить нікому поїздку.

5. Завжди будьте ввічливі по відношенню до іншим пасажирам! Будьте терплячі і зберігайте позитивний настрій. Якщо ви не будете бурчати, то і відбувається не буде вас дратувати, і якщо вам хтось заважає - завжди можна попросити ввічливо, адже людина може не знати, що він комусь заважає.

Нагадаємо, що кожен дочекається своєї щасливої години, а коли він настане, зірки підкажуть. Представники деяких знаків зодіаку зустрічають свої половинки в дуже юному віці, а інші сідають в поїзд на ходу.

Як повідомляв Знай.uа, астрологи упевнені, що крім генетики і способу життя впливає на довголіття і розташування зірок. Дізнайся з матеріалу Clutch чи ти зможеш прожити довге життя.

Знай.uа писав, що неймовірні вбрання, достаток дивних і смішних трендів – це всі 70-е. Деякі з них повернулися до нас. Передає Clutch.