В мережі опублікували відео, на якому вдалося сфотографувати ідеального дальнобійника

За словами самого героя ролика, кожен водій повинен вміти ідеально паркуватися. Відео зняли на дрон. На ньому ви можете побачити, як реально припаркуватися правильно і не заважаючи іншим учасникам дорожнього руху в дуже обмеженому просторі.


Це дійсно варіант, коли майстерності та професіоналізму далекобійника потрібно повчитися. Практично кожен день ми стикаємося з курйозними випадками, коли водій не може припаркувати своє авто. В результаті він просто ставить машину, як у нього виходить. Але це неправильно, адже так ви не тільки доставляє незручності іншим водіям, але і можете стати винуватцем ушкодження інших транспортних засобів. Тож, настав самий час повчитися майстерності.


На відео вдалося зафіксувати, як водій габаритного транспорту вписався між двома іншими автомобілями. З першого разу у нього трохи не вийшло, бо трохи промахнувся з вибором інтервалу і підійшов занадто близько до однієї з фур.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще


Після своєї парковки він поділився: "Якщо ти встав неідеально в перший раз, це не означає, що ти поганий водій — у всіх бувають хороші і погані дні". Ця філософія нагоді початківцям та професійним водіям, які часом забувають про те, що вони на дорозі не одні.

У разі легалізації автомобілів на європейських номерах, велика частина їх власників буде позбавлена можливості отримувати знижки.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що зупиниться все: українців обкладуть диким податком.

Як повідомляв портал "Знай.иа" податки на авто: скільки і за що платитимуть українці щорічно.

Також Знай.иа" писав, чиновники розповіли, які шанси отримати субсидію власникам евроблях.