Київська кондитерка приготувала до Дня кухара найменший десерт в історії України. Плетений ягідний пиріг діаметром сім міліметрів зліпили під мікроскопом.

Кондитер Марина замішувала тісто для свого десерта у вазочці для варення. Інгрідієнти використовувались такі: ягоди, яйце, борошно, цукор, молоко, дріжджі тощо.

Кухарка розповіла, що пиріг у неї вийшов не дієтичний:

"У мене такий фах, що неможливо бути на дієті, тому що потрібно багато пробувати", - пояснює вона. Колеги такому дійству здивувалися. "Кажу: дивися, там стоїть пиріг. – Де?"

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Під час роботи Марині довелося використати мікроскоп, чому дівчина надзвичайно зраділа.

"За освітою я технолог. Нарешті мене це в житті знадобилося"

Готовність десерту кондитерка перевірила за допомогою збільшувального скла.

За словами представників реєстру рекордів, довжина пирога 7,72 сантимета.

Після фіксації найменший в Україні десерт з'їли - виявився він твердим, але солодким на смак.

Нагадаємо, що мало хто знає, що один з найвідоміших у світі художників, загадковий і неперевершений Сальвадор Далі мріяв в дитинстві стати кухарем. Головною стравою його життя був часниковий суп.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", нещодавно Полякова розповіла про цікаву історію, яка трапилася з нею в Одесі. Так, артиска замовила мідії, проте вони виявилися несмачними, після чого вона поскаржилася кухареві.

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що відомий український музикант, автор і виконавець власних пісень, учасник групи «5'nizza», Сергій Бабкін спробував себе в ролі кухаря в ресторані японської кухні Ikigai. Відповідні фото музикант опублікував в своєму Instagram.