Свіжі меми не тільки можуть підняти настрій, але і повідомити про найпопулярніші події в світі. Про топові жарти, які підірвали інтернет, читайте у підбірці від Знай.uа.

Новий мем «Same energy» підірвав мережу

Не так давно в соцмережах з'явився мем під назвою Same energy («Одна і та ж енергія»), в якому картинки схожі не тільки зовні, але і за змістом. Спершу Same energy почав набирати популярність у корейських користувачів Twitter. На перших мемах були зображені учасники південнокорейського гурту BTS, яка відома і за межами країни. Користувачі порівнювали їх з качками, то з котами.

Головна особливість мема в тому, що він відображає не стільки зовнішній, скільки внутрішній стан душі. Наприклад, Дейл Купер і Джеррі Сайнфелд зовні виражають різні емоції, але це тільки на перший погляд. На обличчі Дейла ми бачимо якесь замішання і тугу, в той час як у Джеррі — посмішку. При цьому варто відзначити, що обидві картинки висловлюють розгубленість і легкий відчай.

Користувачі мережі знайшли гей-версію «невірного хлопця»

Буквально днями користувач соцмережі Reddit поділився смішною фотографією, яка відразу здобула популярність через схожість зі старим мемом «невірний хлопець».

Так, на знімку зображені наречений і наречена, які влаштували весільну фотосесію. На задній план потрапив чоловік атлетичної статури, який був у воді в одних плавках. Наречений вирішив подивитися на нього як раз в той момент, коли фотограф зробив кадр. В результаті у юзерів склалося враження, що новоспеченого чоловіка більше цікавить качок-перехожий, ніж дружина.

Зображення миттєво розійшлося на смішні меми. В результаті користувачі мережі почали використовувати новий мем за тією ж схемою, що і старий — чоловік-качок символізує таємні бажання нареченого, а його наречена — вже існуючі блага.