Гарбуз - головний атребут будь-якого Хелловіну. Вона допоможе прикрасити будинок і створити неповторну містичну атмосферу цього свята.

Вечірка на Хеллоуїн
Вечірка на Хеллоуїн

Як зробити гарбуз на Хелловін

1. Виберіть великий гарбуз. Найкраще взяти яскраво помаранчевий або червоний сорту Хоккайдо, адже саме вони найбільше асоціюються зі святом.

2. Візьміть гострий ніж і виріжте верхівку з хвостиком. Відступіть від хвостика 5-7 сантиметрів і виріжте не коло, а зірку. Отвір повинен бути достатнім, щоб у гарбуз проходила рука.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

3. Зніміть кришку і очистіть гарбуз від нутрощів.

4. Довгим ножем зсередини зробіть безліч дрібних надрізів з гарбузової м'якоті. Після цього дістаньте всю м'якоть.

5. Найважливіший етап підготовки гарбуза - це, власне, саме вирізання обличчя Джека. Щоб не помилитися дійте дуже акуратно, можете також роздрукувати трафарет і вирізати по контуру.

6. Загостреною паличкою для суші або довгою дерев'яною шпажкою проткніть дірочки по всьому контуру малюнка.

7. Знову візьміть ніж і акуратно виріжте отвори по контуру з точок. Акуратно діставайте вирізані шматки гарбуза, щоб не проломити тонкі стінки.

8. Коли малюнок буде готовий помістіть всередину запалену свічку або лампадку, а потім накрийте кришкою.

Нагадаємо, Хелловін – час експериментів. При цьому вони не обов'язково повинні бути трудомісткими. Підбірка цих фото покаже, що вдалий макіяж становить половину успішного образу. До того ж, його можна виконати дуже легко.

Раніше Знай.ua повідомляв, Хелловін – одна ніч у році, коли дорослі і діти можуть вбиратися, веселитися, їсти солодощі і ні перед ким не виправдовуватися. Це вечір великих фантазій і вечірок. Саме час приміряти на себе образ улюбленої зірки і не боятися осуду.

Також Знай.ua писав, маленькі дівчинки люблять одягатися як принцеси, а близнюки Емма і Міла Штауффер підняли це захоплення на новий рівень перед Хелловіном.