Деякі люди не можуть прожити жодного дня, щоб не збрехати. Астрологи склали топ найбільш брехливих знаків Зодіаку серед жінок.

Найзапальніші знаки Зодіаку
Найзапальніші знаки Зодіаку

Терези
Ваги брешуть, щоб не поставати у невигідному для себе світлі і не приймати рішення самостійно. Лицемірство і лукавість для них - норма. Цей знак так часто займається обманом, що іноді сам заплутується у власних "казках". У більшості випадківвони використовують брехню в якості захисту своїх інтересів або для досягнення певних цілей. Однак представники цього знака не гребують просто обдурити людину заради розваги.

У любовних відносинах Терези схильні до зрад і без докорів сумління "йдуть наліво". Представникам знака навіть подобається брати участь в таких інтрижки і потім викручуватися з ситуації, знову ж за допомогою брехні.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У Терезів талант до брехні, але не всі представники знака його розкривають. Деяких легко вивести на чисту воду.

Скорпіон

Брехня для Скорпіона - спосіб приховати свої справжні почуття, щоб мати владу над оточуючими. Напевно, найбільш підлі і егоїстичні жінки - це Скорпіони. Крім того, вони зарозумілі, мстиві і неймовірно жорстокі.

Для жінок-Скорпіонів не проблема підставити або обдурити подругу або навіть кохану людину, якщо вони вважають це за доцільне в конкретній ситуації.

Представники цього знака - природжені маніпулятори, які грають життями інших людей в тому числі і за допомогою брехні.

Близнюки

Близнюки брешуть не зі зла - бере верх їх вітряна двоїста натура. Вони брешуть постійно і з будь-якого приводу, однак брехня носить "мирний" характер.

Жінкам цього знаку надзвичайно подобається плести інтриги, плітки і додавати при цьому щось від себе - це їхня стихія. На них складно покластися через несерйозного ставлення, тому що їм простіше збрехати, ніж щось зробити.

Представники цього знака часто брешуть, самі того не помічаючи. Тому навіть близькі люди не завжди розуміють, чому зі сказаного Близнюками можна вірити.

Нагадаємо, астрологи визначили знаки Зодіаку, які вражають здатністю до саморегенерації та вирішення будь-яких життєвих проблем.

знаки Зодіаку
знаки Зодіаку


Як писав раніше Знай.ua, про деяких людей говорять, що вони й мухи не образять, проте є й повні протилежності. у яких руки по лікті в крові.

У Дніпрі схопили маніяка
У Дніпрі схопили маніяка

Астрологи стверджують, що значну роль у цьому відіграють зірки.


Також Знай.ua писав про те, що у кожного знаку Зодіаку є своя "ахіллесова п'ята", про яку треба знати, щоб мати перевагу в суперечці зі своїм опонентом.