Найчастіше в цей день знахарі можуть зняти порчу, а також займаються сімейної магією. Цей день дуже важкий енергетично. Якщо ви хочете, щоб ваш сьогоднішній сон справдився вам потрібно зберегти його в таємниці. Вважається, що в цей день гуляють духи природи і стихії.Якщо б'ється посуд, то це не до добра. Сьогодні можуть захворіти ті, хто завдає шкоди людям, зазвичай це маги і чаклуни.

Також день добрий, щоб захиститися від порчі і щоб зарядити талісман. Вам потрібно взяти будь-яку невелику річ, можна прикрасу. На ній потрібно написати своє ім'я і знак зодіаку. А потім загадати бажання і добу носити цю річ з собою, кожні 6 годин її потрібно брати в руки і тримати 10 хвилин між долонями. Коли доба пройде потрібно голосно вимовити бажання і заховати річ в затишне місце. Можете носити її з собою, але нікому не показуйте і не давайте в руки.

Якщо у вашого коханого важливий відповідальний день, потрібно перед виходом потримати його спочатку за ліву, а потім за праву руку. Це принесе удачу.
Люди, які народилися сьогодні, мають хороше здоров'я і дуже кмітливі. Їх камінь-талісман гірський кришталь.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Якщо у вас річка вкрилася льодом, то потрібно пройти по льоду, щоб поліпшити фінансові відносини. Довго лежить сніг обіцяє теж хороший дохід, а листопад значить, що рік буде важким.

Раніше Знай.uа повідомляв, про ТОП-3 заходи в Україні в останні дні жовтня.
Нагадуємо, що скоро в Україні час переводять. Не забудьте дізнатися як, коли і навіщо.
Також раніше Знай.uа повідомляв, що на Запорізьку область обрушилася втрата врожаю і важкі хвороби.