Такі різні люди – і всі володіють схожими мріями. Астрологи спільно з психологами визначили таємні бажання кожного з представників Зодіакального кола. Володіючи цими знаннями, ви можете не тільки глибше пізнати себе, але і знайти ключ до серця будь-якої людини, допомагаючи здійснитися його самої заповітної мрії, і давши йому можливість відчути себе щасливим. Для цього досить лише знати дату його народження. Отже, чого ж хочуть знаки Зодіаку?


Овен (21 березня – 19 квітня)

Овен із самого дитинства прагне до лідерства і пригод. Він піде на все, щоб домагтися своєї мети, і не зупиниться перед будь-якими. Ви зробите щасливим цей знак Зодіаку, проявивши повагу і шану до нього, або запросивши взяти участь в якій-небудь карколомній авантюрі.

Телець (20 квітня - 21 травня)


Тельцю від життя потрібна стабільність, вони вважають за краще бути веденими, а не ведучими, однак відрізняються вірністю і уважністю, тому стають відмінними бізнесменами і подружжям. Телець хоче визначеності завжди і у всьому. І це часом робить Тельця дещо впертим.

Близнюки (22 травня -21 червня)

Вік живи - вік учись, це про близнюків. Даний знак завжди прагне до нових знань і змін у житті, до яких адаптується з чарівною легкістю. Якщо ви хочете ощасливити Близнюка - подаруйте йому можливість до самоосвіти. Будь-яку.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Рак (22 червня - 21 липня)

Домашні та віддані, Раки все ж прагнуть незалежності і свободи, вони романтичні, але разом з тим підуть на все, щоб добитися душевної, фінансової та емоційної незалежності. Вони не будуть терпіти моральний тиск, завжди прагнуть до більшого і володіють високорозвиненою інтуїцією

Лев (23 липня - 22 серпня)

Леви хочуть, щоб їх хвалили і поважали. Вони амбітні і впевнені в собі люди з великими цілями і не зупиняться ні перед чим, щоб їх досягти. Лев любить керувати іншими і тримати все, що відбувається під контролем. Він схильний до емпатії, турботливий і дуже чутливий до оточуючих його енергетичним потокам.

Діва (23 серпня - 22 вересня)

Всі Діви одержимі любов'ю і жадають її так сильно, немов це наркотик. Вони дарують і приймають її всюди, де б вони не опинилися. Народжені під цим знаком надійні і віддані, і ця відданість для них важливіше, ніж що-небудь інше.

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Бажання Терезів обмежуються істинної ясністю і рівновагою в життя. Задоволення таким особистостям приносить тільки досягнення ідеального балансу в усьому, що їх оточує. Терези по своїй натурі дуже миролюбні і по можливості завжди намагаються уникати конфліктних ситуацій. Вони рідко виходять в люди і рідко погоджуються на пригоди. Терези люблять спокійне життя, тому, як правило, уникають роботи, що вимагає великих зусиль.

Скорпіон (24 жовтня - 21 листопада)

Скорпіон дуже рішучий і ніколи не відступає перед труднощами. Для народжених під цим знаком немає нічого приємнішого, ніж довести оточуючим помилковість їх думок і досягти успіху там, де всі інші зазнали невдачі. Вони не знають спокою, поки не отримають бажане, і це найамбітніший знак серед всіх інших сузір'їв.

Стрілець (23 листопада - 22 грудня)

Стрілець не боїться рости і пробувати щось нове, а тому прагне бути джерелом справжніх інновацій і змін, здатних вплинути на життя багатьох людей. Стрільцям подобається працювати на самоті, оскільки це дає їм відчуття незалежності.

Козеріг (22 грудня - 19 січня)

Козерогів відрізняє сильна спрага викликати у людей захоплення і отримувати схвальні відгуки про свої досягнення від родичів і друзів. Козероги прагнуть довести свою цінність сім'ї та вірять в те, що завдяки своїм успіхам можуть стати її гордістю. Народжені під цим знаком дуже віддані й турботливі у всьому, що стосується любовних питань.

Водолій (21 січня - 19 лютого)

Водолій ненавидить зливатися з натовпом і потай мріє виділятися, щоб його за це похвалили. Народжені під ці знаком дуже креативні і мають блискучі ідеї. Жалісливі і співчутливі, вони люблять допомагати тим, кому можна допомогти. Ніщо не може стати між Водолієм і виконанням його життєвих цілей.

Риби (20 лютого - 20 березня)

Найбільше Рибам хочеться втілювати свої часто божевільні, але такі геніальні ідеї і мрії в реальність. У питаннях дружби вони дуже добрі, абсолютно віддані, надійні і розуміють. Всі Риби - мрійники, а їх таємне бажання полягає в реалізації найбожевільніших ідей.

Нагадаємо, раніше Знай.ua писав, хто зі знаків Зодіаку є патологічним брехуном і з ким слід бути насторожі.

Також вам буде цiкавий матеріал про те, хто зі знаків Зодіаку має сім життів і кому можуть позаздрити навіть коти.

І на "солодке" - моторошний гороскоп убивць. Ким були за знаком Зодіаку найстрашніші маніяки.