Кілька місяців користувачі мережі коментують імовірний роман між Максимом Галкіним та Світланою Лободою.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Деякі фанати зірки відразу ж заявили, що другу свою доньку Тільду співачка народила саме від гумориста та нинішнього чоловіка Алли Пугачової.

Проте цього разу мережеві пліткарки взагалі звинуватили Галкіна у тому, що він не допомагає Лободі у цей нелегкий час, коли вона пережила хірургічне втручання. Адже, як відомо, зараз гуморист перебуває на гастролях у Німеччині.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

"Не мачо!", - заявили шанувальники.

Разом з тим варто відзначити, що раніше Світлана Лобода перенесла термінову операцію на нирці. Повідомляється, що медикам вдалося стабілізувати стан співачки. Однак на найближчий тиждень їй призначено суворий постільний режим.

Наразі всі дати концертів Світлани в Москві, заплановані на кінець жовтня, переносяться. Більш детальна інформація, за словами представників співачки, незабаром з'явиться на сайті концертного залу Crocus City Hall.

Зазначимо, що напередодні російські ЗМІ повідомили, що Світлана Лобода втратила свідомість просто під час репетиції до шоу. Під час виконання складного танцювального номера вона відчула різкий біль в спині і зомліла.

Її терміново доставили в московську клініку з підозрою на обструкцію нирки.

Як пояснюють медики, обструкція нирки - це дисфункція, яку можна швидко усунути при оперативному медичному втручанні. Судячи з усього, допомога прийшла вчасно.

Також варто відзначити, що скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість показала кадр в незвичному образі. Так, артистка позувала в блискучій срібній сукні, білих футуристичних окулярах і шкіряній куртці, доповнивши образ яскраво-червоною помадою.

"💔", - лаконічно підписала кадр Лобода. Фолловери взялися коментувати: "Світлана красуня!!! Але очечі тобі не йдуть.🤨", "Чому такі окуляри модні❔ Вони мало кому йдуть...А їх продовжують носити....🙄😏", "Волосся трохи зміцнити треба. Стільки зазнали на собі хімії 😁😁 видно, стомилися", "Все класно , але ці окуляри я їх не розумію 🤷‍♀️", "Дві Лободи - два агента Сміт - дві Матриці - один висновок ☝🏻".

Нагадаємо, Лобода запалила у Урганта, без поцілунків не обійшлося.

Як повідомляв "Знай.ua", Лобода заінтригувала шанувальників новими фото.

Також "Знай.ua" писав, що після зради чоловіка Лорак сяє у блискучому вбранні.

Лобода опинилася в лікарні