Ні для кого не секрет, що скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка живе і працює в Росії, любить частенько ділиться з шанувальниками в Instagram новинами зі свого життя. Так, нещодавно співачка опублікувала на своїй сторінці нове фото, підпис якого дуже заінтригував прихильників. Лобода до свого знімка поставила хештег "вот и мы расстаемся с тобой".

На фото зірка позує сидячи на дивані і дивлячись в кадр. Її волосся розпущене, а на обличчі ледь помітний макіяж. Сфотографувалася Світлана у відвертому топі і чорному піджаку. Шанувальники були заінтриговані підписом до фотографії і почали розпитувати зірку про те, з ким це вона розлучається.

"Жінка мрії. Краса", "З ким розлучаєшся? З Тілем?", "А правда, що Лобода від Рамшатайна народила?", "Я так багато слухала ваші пісні, Світлана, що мій восьмирічний син збирається тепер на вас одружуватися", "Яка гарна. Дуже чекаємо нових пісень і Крокус", "Це і є та сама королева мати російської естради?", "Чому Ви розлучаєтеся?", - пишуть користувачі у коментарі до фото.

Раніше повідомлялося, що нещодавно співачка опублікувала на своїй сторінці нове фото, підпис якого дуже заінтригувала прихильників. Лобода до свого знімка поставила хештег "залишимося друзями".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На фотографії, яка є селфі, співачка позує в автомобілі з розпущеним волоссям. На ній чорний піджак в білу смужку з подвійними гудзиками. Цікаво, що Лобода одягла його таким чином, що кокетливо оголює її плече. Судячи по знімку, артистка сидить на пасажирському сидінні автомобіля. Шанувальники не пройшли повз і почали розхвалювати співачку, залишаючи під фото схвальні коментарі.

Нагадаємо, Лобода раптово згадала про Україну, але і це не допомогло.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода в Києві похвалилася яскравим макіяжем, фанати в екстазі.