Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила в черговий раз підігріти інтерес до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала нову фотографію в незвичайному вбранні.

На знімку Ані Лорак позує в спокусливій позі, млосно дивлячись у камеру. На ній короткий піджак з довгими рукавами і короткі шорти. Все це сяє і виблискує, адже наряд інкрустований чи то стразами, чи то піньєтками. Місцями цей блиск настільки не природний, що можна припустити, що фото пройшло крізь фільтри фотошопу, де йому надали блиску.

"Хай день буде світлим!", - коротко підписала знімок співачка. Шанувальники не залишилися байдужими і почали засипати улюблену артистку компліментами і побажаннями.

"Ви сліпучо гарні! Діамант", "Кароліна, ви шикарна дама, розумниця і красуня, щастя вам", "Дуже гарне фото. Костюм просто вогонь", "Найкрасивіша жінка", "Кароліна! Нескінченно поважаю і захоплююся Вами! Неймовірної краси і доброти Жінка!", "Ви прекрасні, на цьому фото", "Кароліна, ви найкраща, тож хочеться, щоб ви були разом з Сергієм Лазарєвим, ви прекрасна пара!", "Гарна! Завжди із задоволенням сприймаємо вашу творчість, а тепер і ваш імідж! Респект!", - пишуть захоплені шанувальники зірки.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Ані Лорак здивувала незвичайним образом. На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала дивне чорно-біле фото "після душу".

На знімку Ані Лорак позує фотографу в банному халаті, який кокетливо оголює її плече, а також з тюрбаном з рушника на голові. При цьому співачка бажає шанувальникам доброго ранку, натякаючи своїм образом на те, що тільки вийшла з душу. Ось тільки яскравий макіяж і масивні прикраси на шиї артистки говорять про те, що такий образ вона створила виключно для фотосесії. Хто ж ходить в душ з сережками і кольє, а виходить з нього з яскраво нафарбованим лицем?

Нагадаємо, Ані Лорак, Лобода і Повалій завили на рідній землі, українці в сказі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що фанати просять забратися знеславлених зірок з України.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак приїхала в Київ і сховалася на "Інтері", українці лютують.