Епатажна співачка Світлана Лобода вразила своїх шанувальників новим образом

На своїй сторінці Instagram вона опублікувала прямий ефір, в якому лежала на дивані і смикала ногами.
Фолловери звернули увагу на образ зірки, який викликав неоднозначне враження.

Мало хто зрозумів суть самого відео, а ось жовті лакові туфлі і латексний костюм стали об'єктом для обговорення. "Світла, угомонись, а. Йди вже в ефір. Що це за пекельні туфлі?", - промовив хтось за кадром.
Реакція користувачів соцмережі теж була неоднозначною. Хтось у черговий раз вирішив похвалити Лободу за неординарність, інші розкритикували її новий образ.

При цьому, перебуваючи в обтягуючому латексному костюмі і яскраво жовтих човниках вона намагалася качати прес. Відомо, що прямий ефір знімали перед почалося програми "Вечірній Ургант".
"Ви, звичайно, смішна. Обожнюю просто", - сказала користувач Єлизавета Тасс.
"Невгамовна", - підкреслив юзер.
"Не видос, а глядацький десерт. Спасибі, смачно", - висловив свою думку Сергій Грін.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, раніше Лобода в піджаку на голе тіло запропонувала залишитися друзями: фото.


Як повідомляв портал "Знай.uа" Світлана Лобода – скромна дівчина стала суперзіркою, секрети і пластику, змінила артистку. Тернистий шлях привів дівчину до заслуженого успіху, тепер вона очолює музичні чарти і відбивається від критики та осуду.


"Знай.uа" писав, "Тілль постарався?": фанати гадають, хто розтягнув груди Лободи. Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно співачка виклала нове відео в сукні з глибоким декольте. Так, артистка засвітила масивну груди, а фолловери відразу ж примітили розтяжки.