1. Подумайте, навіщо ви хочете влаштувати вечірку. Ви збираєтеся відзначати чий-небудь день народження, або якийсь міжнародний свято ? Варто придумати, який тематики буде дотримуватися вечірка.

2. Подумайте про те, люди якого віку будуть на вашій вечірці. У разі будь тусовки дуже важливо розуміти вік людей, які будуть присутні на ній. Варто відзначити, що люди одного віку часто знайомі один з одним, що допоможе створити хорошу невимушену атмосферу.

3. Подумайте про місце проведення вечірки. Згідно з визначенням тусовки – подумайте, де ви влаштуєте таке гучне захід. Ви можете зробити це у себе вдома, або у вашого друга, де-небудь на вулиці, в барі/клубі, в кафе, і т. д.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

4. Визначтеся зі списком гостей. Не забудьте в першу чергу вказати в ньому ваших близьких друзів, а вже потім знайомих. Якщо ви збираєтеся влаштувати велику тусовку, автоматично додавайте +1 до кожного одному. Це допоможе зібрати цілу юрбу ваших знайомих і знайомих теж.

5. Визначте максимальне число учасників вашої тусовки. Якщо ви не знаєте величезна кількість людей, список гостей вашої вечірки не буде занадто великою, і тоді вам не про що турбуватися. Це допоможе вам тримати вечірку під контролем.

Нагадаємо, що дослідники з Каліфорнійського університету з'ясували, від чого залежить тривалість відносин. Про це Читайте в матеріалі Clutch.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що для того, щоб змінити свій образ, необхідно виконати декілька речей. Приміром, для початку очистіть свою шафу, щоб ви справді могли бачити, що у вас є.


Знай.uа писав, що всі ми знаємо, що чисто і охайно не там, де прибирають, а там, де не смітять. Ці лайфхаки допоможуть залишатися охайним і чистим, а також підтримувати чистоту в домі.