Випадкова оптична ілюзія на весільному фото змусила повірити користувачів мережі в те, що наречена з'явилася на торжестві оголена.

Про це написало видання The Mirror.

На фотографії наречена, оточена гостями, стоїть у півоберту. На ній святкова весільна сукня. Що дивно, нижче пояса її вбрання кудись зникає, а на його місці з'являється оголений зад.

Якщо придивитися до знімка уважніше, можна помітити, що це оптична ілюзія. Насправді, на передньому плані стоїть одна із запрошених на захід. Її оголена рука, щільно притиснута до тіла, здалеку нагадує сідниці.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Першим цю фотографію опублікував портал Imgur. Знімок набрав більше 100 тисяч переглядів та десятки коментарів. Деякі переконували, що їм довелося довго зиркати на знімок, щоб зрозуміти, як оптична ілюзія оконфузила наречену. Більшості людей знадобилося щонайменше півхвилини, щоб вирішити оптичну "задачку".

Нагадаємо, соцмережі заполонила нова оптична ілюзія, яка з'явилася з неосяжних просторів реп-музики. Музикант MartyMula виклав в Twitter загадкову фотографію, на якій зображена якась частина тіла з волоссям.

На перший погляд здається, що це потилицю дівчата з короткими волоссям і довгою шиєю. Але чим більше розглядаєш фото, тим більше сумніваєшся. Навіть сам автор публікації здивувався тому, що побачив і прокоментував свій пост так: "Що за фігня, я думав, що це її шия".

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", щодня в мережі можна натрапити на суперечки про нові оптичні або звукові ілюзії. Після гучних обговорень записи зі словами "Лорел" і "Янні", де нібито різні люди чули різні слова, то на цей раз популярною стала фотографія, на якій незрозуміло, яка голова якого належить тілу.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що 9 квітня користувач NightBreeze13 опублікував на Reddit варіацію оптичної ілюзії з розмитими різнокольоровими плямами на світлому фоні. Автор запевняє, що картинка зникне на ваших очах, якщо якийсь час у неї вдивлятися, головне не відводити погляд, а дивитися в одну точку.