Гороскоп на 28 жовтня – ОВЕН

Зірки гарантують, що всі заплановані поїздки і справи Овнів у цей день обов'язково збудуться. Розмова з давнім другом змусить поглянути на своє життя під іншим кутом.

Гороскоп на 28 жовтня – ТЕЛЕЦЬ

28 жовтня астрологи рекомендують Тельцям стримувати свої емоції, тому що необдумані слова можуть глибоко поранити рідну людину.

Гороскоп на 28 жовтня – БЛИЗНЮКИ

В цей день Близнюкам слід навчитися дивитися на різні ситуації по-філософськи. Постарайтеся не сприймати різко поразки, якими б вони не були.

Гороскоп на 28 жовтня – РАК

Ракам Зірки радять 28 жовтня бути максимально пунктуальними. Будьте уважні, намагайтеся концентрувати увагу навіть на дрібниці.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Гороскоп на 28 жовтня – ЛЕВ

В цей день Леви зобов'язані ставитися до оточуючих м'яко і з розумінням. Постарайтеся бути коректними з близькими вам людьми, інакше не уникнете конфлікту.

Гороскоп на 28 жовтня – ДІВА

28 жовтня Діви отримають дозу натхнення. Більше спілкуйтеся з різними людьми, хтось із них може стати музою для створення нового шедевра.

Гороскоп на 28 жовтня – ТЕРЕЗИ

В цей день Скорпіонам захочеться вражень. Будьте уважні, в гонитві за адреналіном, можете завести спілкування з невартісною людиною.

Гороскоп на 28 жовтня – СКОРПІОН

В цей період Скорпіони будуть в центрі цікавих подій. Вас будуть наводити в приклад всьому колективу, тому будьте обережні з висловлюваннями.

Гороскоп на 28 жовтня – СТРІЛЕЦЬ

28 жовтня несподіваний подарунок від близької людини підніме вас до сьомого неба. Подаруйте коханій людині позитивні емоції у вигляді незвичайного сюрпризу.

Гороскоп на 28 жовтня – КОЗЕРІГ

В цей день астрологи рекомендують Козерогам відмовитися від щедрих обіцянок. Навіть якщо вас змушують, говоріть тільки те, в чому впевнені.

Гороскоп на 28 жовтня – ВОДОЛІЙ

Зірки попереджають, що від вашого вибору буде багато залежати в цей день. Приймайте тільки виважені рішення і не дозволяйте собою маніпулювати.

Гороскоп на 28 жовтня – РИБИ

Астрологи радять Рибам цей день присвятити відпочинку. Працювати можна до нескінченності, адже досконалості немає меж, а ось відпочивати і відновлювати організм потрібно регулярно.